To je to što me zanima!

Oduševljeni Niki Lauda: Ivan Klasnić je pravo čudo

Nekada proslavljeni vozač formule jedan, trostruki svjetski prvak Niki Lauda, oduševljen je hrvatskim napadačem Ivanom Klasnićem
Vidi originalni članak

Lauda je kolumnist austrijskoga sportskog tjednika SportWoche, a ovom je prilikom s velikim ushitom pisao o sjajnome hrvatskom napadaču. Lauda pritom, bez primjesa kurtoazije, suosjeća s Hrvatima zbog načina na koji su završili natjecanje na ovom EP-u garniravši tekst međunaslovom „Gubitnik kao pobjednik“.
- Bio je to tragični nokaut hrvatske reprezentacije u zadnjoj sekundi. Međutim, u pozadini svega toga krije se nejerojatna priča. Hrvate je u vodstvo u 119. minuti doveo Ivan Klasnić i to mu jeveć drugi pogodak na ovom Euru. Nevjerojatno je da je Klasnić nedavno tranaplantirao bubreg, a sad igra na još višoj razini! – piše Lauda.
Otvoreno ističe da suosjeća s našim nogometašem, a jedan je od razloga zasigurno i taj što i sam Lauda živi s transplantiranim bubregom. Donirala mu ga je prijateljica Birgit.
- Da nije bilo Birgit, ni ja sada ne bih bio ovdje - dodao je Lauda.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lilo_09 25.06.2008.

    Svaka cast nasem Klasnicu! Nevjerovatno je to kako se vratio nakon dvije transplantacije bubrega, pogotovo kada prva nije uspjela i kada je bilo pitanje kako ce druga proci! A ti Inkoba i ostali srbi ovdje, pa molim lijepo toliko cesto ste ovdje, prakticki stalno su srbi na nasim portalima, pricajmo o zavisti, pa naucite bar nekog postovanja i npr. opce kulture!

  • Đuđi 25.06.2008.

    Da je Klasnić igrao od početka mi bi pobijedili sigurno,zaista mi je teško se prisječat opet ove otakmice naj naj više zbog turaka koji su se u bosni poturčili za vrijeme utakmice,al mi smo kako kaže Niki pobjeđeni pobjednici!

  • bigmama 25.06.2008.

    Daj Inkoba molim ne fantaziraj...Svaka čast Klasniču..dečko je odličan i vratio se u punoj formi nakon transplatacije ali Modrić i Rakitić imaju svoje mjesto u reprezentaciji i mislim da su ga zaslužili...i mi na našem forumu pišemo\"sljedeči kapetan\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare