To je to što me zanima!

Oduzeto im 25 posto plaće pa dobili po 1000 eura nagrade

Suspendirani Subašić, Buljat i Anas Sharbini neće konkurirati za subotnji sastav. Grbić im još nije odredio kazne zbog nedolaska na terapiju. Suspendirani su
Vidi originalni članak

Jedna od posljednjih predsjedničkih odluka Josipa Grbića, koji se vraća na poziciju direktora Radne zajednice Hajduka, ona je o kaznama za poraze od Varaždina i Karlovca, te o nagradi za pobjedu nad Slavenom Belupom.

- Za dva poraza igračima će mjesečna primanja biti umanjena za 25 posto - rekao je Grbić.

To znači da će najviše stradati oni koji imaju najviša primanja. No, Grbić je potom i nagradio svoje igrače! Za pobjedu u Koprivnici igrači će podijeliti sto tisuća kuna, odnosno otprilike tisuću eura po igraču. Dakako, većina će završiti u minusu jer je, primjerice, 25 posto od Andrićeve plaće 5000 eura.

Najviše su u svemu profitirali Lovre Kalinić, Ervin Bulku i Duje Čop, koji su igrali u Koprivnici, a nisu sudjelovali u porazima od Karlovca i Varaždina. Grbić još nije odredio kazne Jurici Buljatu, Danijelu Subašiću i Anasu Sharbiniju za nedolazak na terapiju, radi čega su do daljega suspendirani. Sportski direktor Ivica Kalinić za njih trojicu najavio je novčane kazne.

S obzirom na to da su Subašić, Buljat i Sharbini još uvijek u tretmanu ozlijeđenih, lako je moguće da će im kazne odrediti nova uprava. Ako i ne donesu odluke, bit će konzultirani o njima. Kako trenutačno stvari stoje, njih trojica neće biti u sastavu za subotnju utakmicu s Cibalijom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • vvvlada 28.04.2011.

    Sprdačina da se usereš, malo da pa malo uzme da se velike zvijezde nebi slučajno uvridile. Andrić da igra za 20.000 eura na misec, ma šta je on to odigra za tu lovu. Pustite domaću dicu neiskvarenu da igraju, potirajte menadžere i lovatore iz Hajduka i neka tamo bude jedan gazda koga se sve pita. Ko u vrime Tita Kirigina.

  • tnnt 27.04.2011.

    A koliko su zaradili po kladionicama?Ma dajte nikog nepotcjenjujem,al Karlovac da dobije Hajduka nakon 2:1 ma smišno do bola,isto i Istra-Dinamo....I za kraj njihovih 5% plaće je prosjek velikog broja ljudi u Hrvatskoj,a šta pružaju za to,i onda se čude što je Poljud poluprazan,Maximir prazan itd...

  • kozaribok 27.04.2011.

    AnAS je čisti promašaj,ništa odigrao nije u Hajduku

Komentiraj...
Vidi sve komentare