To je to što me zanima!

Odvratan čin bivšeg šampiona: Seksualno je zlostavljao kćer

Psiholozi su proveli testiranja i djetetova priča je dosljedna i razumna - izjavio je tužitelj u slučaju Carlosa Baldomira (45), bivšeg svjetskog boksačkog šampiona u velteru
Vidi originalni članak

Argentinac Carlos Baldomir (45) bivši je svjetski boksački prvak u velteru iz 2006. godine. Pobjedom protiv Zaba Judaha postao je WBC-ov prvak svijeta, a naslov je obranio nokautom protiv pokojnog Artura Gattija, a potom ga izgubio od Floyda Mayweathera Jr-a.

Danas je u centru odvratnog skandala. Argentinski izvori navode da je žrtva seksualnog zlostavljanja njegova 14-godišnja kćer. Zlostavljanje je navodno trajalo godinama prije nego što je djevojčica sve ispričala majci nakon čega je ona prijavila Baldomira.

- Psiholozi su proveli testiranja i djetetova priča je dosljedna i razumna - izjavio je tužitelj. Bivši svjetski prvak bit će prebačen u rodnu Santa Fe gdje se sve navodno događalo, a sudac će odlučiti ima li dovoljno dokaza za podizanje optužnice.

Pamti se i njegova izjava iz 2013. godine u kojoj je rekao:

- Napravio sam puno grešaka u svom životu. Polovicu novca kojeg sam zaradio u borbama izgubio sam po kockarnicama. Zapostavio sam ženu i djecu. Napustio sam ih, a da to nisam ni shvatio. Mojoj ženi je dojadilo i na kraju sam izgubio i nju i svoju djecu.
 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • poglavicabrzijezik 30.11.2016.

    Koliko je ovakvih Sirijaca došlo u Hrvatsku...

  • CAZIN_SW 20.11.2016.

    Zlostavlja svoju kcer,dovoljno govori o njemu kao osobi...

  • 20.11.2016.

    novinari, gdje vam je clanak o mecu kovalev - ward? bitno da ste na mcgregora drkali tjedan dana

Komentiraj...
Vidi sve komentare