To je to što me zanima!

Oglasili se iz Hajduka: Mamić pričama obmanjuje javnost

Nakon izjava Zdravka Mamića u emisiji Nedjeljom u dva kako ga je Hrvoje Maleš tražio da prepusti Kup Hajduku na stranicama kluba izašlo je odmah priopćenje...
Vidi originalni članak

Priopćenje koje je izdao Hajduk na svojim internetskim stranicama prenosimo u cijelosti.

U nikakve dogovore s gospodinom Zdravkom Mamićem nisam ulazio, pogotovo o tome tko bi trebao osvojiti kup, a tko prvenstvo. To su laži, skretanje pozornosti, obmanjivanje javnosti i udar na mene. Isto tako, moram priznati da sam iznenađen reakcijom gospodina Mamića nakon uhićenja gospode Širića i Djedovića. Umjesto da je čestitao i podržao rad pravne države, danima me konstantno napada i vrši medijski linč - kaže predsjednik Uprave Hajduka Hrvoje Maleš.

Kad je u pitanju sastanak s gospodinom Laljkom, bivšim direktorom Dinama, sadašnjim predsjednikom Intera i Udruge prvoligaša, činjenica je da je isti na njegovu inicijativu tijekom ljeta održan na Poljudu. Sa strane Hajduka nazočni su mu bili predsjednik Uprave Hrvoje Maleš, te tadašnji članovi Milo Nižetić i Pavle Cicarelli, predstavnik Hajduka u Udruženju prvoligaša Josip Grbić i predstavnik Hajduka u Nogometnom savezu Splitsko-dalmatinske županije Denis Kosor. Tijekom razgovora o slaboj posjećenosti na stadionima, predsjednik Maleš je kazao kako bi hrvatska liga sigurno bila popularnija kad bi bila neizvjesnija, kad bi više klubova imalo realne šanse za osvajanje naslova prvaka. Tema razgovora je bila i nezastupljenost dalmatinskih klubova, osobito Hajduka, u tijelima Udruge, te projekt MAXtv-a.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • merox 19.12.2011.

    tko zna mozda nas iznenade i istina pobjedi !

  • biberrr 19.12.2011.

    Nikada i ni pod koju cijenu ne bih cinkario tvrdi Mamić! U drugoj rečenici javno optužuje Maleša da je tražio od njega da Dinamo pusti Hajduku Kup. Zašto drukaš Maleša,Mamiću? Mamić je lažov i to nije sporno. Maleš je udario tamo gdije najviše boli,u Zdravkove ljude u HNS-u i sudačkoj organizaciji! Sada ga Mamić lažno optužuje.

  • brnado 19.12.2011.

    mamiću ,steže se obruć oko tebe i vlatka pa te uhvatila nervoza, sad ti je svak kriv i pokušavaš ocnit sve koje možeš ..pizdunu ,nebi napravija šta i maleš jer si kukavica i mučko đubre koje nevoli dinamo nego samo eure....ali pali su i veći lopoviod tebe pa ćeš i ti ...od dinama si napravija klub koji se istražuje zbog raznih namještaljki ,a to Dinamo nikako nije zaslužija....nenavijam ni za jedan klub ,ali triba vas iz HNS sve u remetinec...uživaj u Božiću ,di ćeš dočekat sljedeći zna se...

Komentiraj...
Vidi sve komentare