To je to što me zanima!

Ognjen Vukojević častio zbog velikog transfera

Ne želim pričati o Kijevu, govorio je Ogi Vukojević prije susreta s Moldavijom, ali je zato u obližnjem kafiću počastio suigrače iz reprezentacije
Vidi originalni članak

Sve je u petak poslijepodne bilo gotovo, Ognjen Vukojević postat će novi igrač kijevskog Dinama. Preostalo je još samo riješiti formalnosti i transfer vrijedan oko osam milijuna eura trebao bi biti zgotovljen. Ogi je za odlazak u Ukrajinu saznao u Rovinju, bio je nasmiješen, raspoložen. Kijevski je Dinamo, dakle, u zadnji tren pobijedio najvećeg rivala, Šahtar iz Donjecka, koji je s Celticom bio vodio u borbi za “Hrvatskog Gattusa”.
No gazda kijevskoga kluba Igor Surkis procijenio je da je Vukojević ključno pojačanje, da bi on trebao biti taj koji će prekinuti dominaciju Srnina Šahtara, osvajača dvostruke krune ove sezone.
- Neću ništa govoriti, večeras je utakmica i koncentriran sam samo na Moldaviju - rekao je u subotu prijepodne Vukojević šećući riječkim Korzom. Svi koji su s njim bili u društvu “potrgali” su se od smijeha. A društvo je bilo birano i “ciljano”. Dvojica bivših dinamovaca, Modrić i Ćorluka, te budući veliki suparnik, kapetan Šahtara Darijo Srna, i bivši šahtarovac Stipe Pletikosa.
Sjeli su u kafić, Vukojević je počastio dečke za odlazak iz Dinama u Dinamo. Pričalo se, naravno, o životu u Ukrajini, Darijo Srna ga je podbadao da će u susretima s njegovim Šahtarom ostati kratkih rukava, s Ćorlukom i Modrićem razgovaralo se o Dinamu. Naravno, svi su podijelili nekoliko autograma, a onda požurili u hotel na ručak.

BILIĆ GA JE PUSTIO
Kijevljani su inzistirali da Vukojević u nedjelju dođe u Kijev, obavi liječnički pregled i potpiše ugovor. Zato će Ogi u nedjelju doista otputovati u Ukrajinu, cijeli dan biti na pregledima i onda se vratiti u kamp u Čatež

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nix_zgd 24.05.2008.

    taj dečko je stvarno glup...mogao je otić u celtic i igrat u predobrom klubu a on ide na istok...

Komentiraj...
Vidi sve komentare