To je to što me zanima!

Ogroman talent: Stoper Slaven Belupa potpisao za Udinese!

Igor Bubnjić (20) u četvrtak je potpisao za veliki Udinese! Potpisao je na pet godina, a u Belupu ostaje do kraja sezone. Odigrao je tek 20-ak seniorskih utakmica...
Vidi originalni članak

Igor Bubnjić (20) samo je jedan u nizu talenata koji dokazuju da HNL nije neperspektivna liga. Za igrača Slaven Belupa vjerojatno niste ni čuli, odigrao je tek 20-ak seniorskih utakmica, a već je ostvario transfer o kojima mnogi mogu samo sanjati.

Bubnjić je u četvrtak prošao liječnički pregled i potpisao za veliki Udinese! Talijanski klub poznat je po sjajnoj skautskoj mreži i nije im promaknuo. Potpisao je na pet godina, a u Belupu ostaje do kraja sezone. 

Stoper visok 188 cm počeo je nogometnu karijeru u Daruvaru. Tamo je proveo šest godina. U Slaven Belupo došao je 2007. godine. Ima tri nastupa za U-20 reprezentaciju i dva nastupa za U-21 reprezentaciju.

Po Transfermarktu vrijedi tek 50.000 eura, a iako oba kluba šute oko 'brojki', nema sumnje da je Slaven Belupo dobro 'naplatio' sve uloženo...

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Antisa_1 28.09.2012.

    puno srece!!

  • ko od brda odvaljen 28.09.2012.

    Mislim...pa kad ovi planiraju ispavit svoje navode!!! Pa srce vam vaše jel vam toliko teško doznati da on dolazi iz najljepšeg malog gradića Daruvara...u Splitu neznam ak je bio koji mjesec i to je to!!!

  • misimovic 28.09.2012.

    ako iko ima dobre skaute u italiji ima ih udinese , bravo za ovog momka ne bi ga oni bezze potpisali ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare