To je to što me zanima!

Oh, ne! Brozović se uhvatio za zadnju ložu, morao je van u 23.

Inter i Atalanta remizirali su 0-0 u 31. kolu Serie A, a naš veznjak Marcelo Brozović je zbog ozljede zamijenjen u prvom poluvremenu. Bio je sam u trku, a više će se znati u ponedjeljak nakon što obavi dodatne preglede
Vidi originalni članak

Marcelo Brozović je zbog ozljede morao izaći u prvom poluvremenu utakmice Intera i Atalante (0-0).

Naš veznjak je bio sam u trku, a onda se odjednom uhvatio za zadnju ložu i zatražio izmjenu. U 23. minuti je umjesto njega ušao Radja Nainggolan.

Inter je odmah objavio na svojim stranicama da će se više informacija o težini Brozovićeve ozljede znati u ponedjeljak kada ga čekaju dodatni pregledi.

Mauro Icardi zaigrao je prvi put na San Siru nakon veljače, a Inter je krenuo slaviti već u trećoj minuti nakon što je Matias Vecino pogodio mrežu. Nije potrajalo jer je gol brzo poništen zbog zaleđa. Najbolju priliku utakmice imao je upravo Argentinac u jednoj akciji kada je izašao jedan na jedan pred Gollinija, ali nije zabio.

Ivan Perišić je odigrao čitavu utakmicu, pokušao je povezati nekoliko prilika s Icardijem, ali nije to bila ništa opasno. Mario Pašalić je kod Atalante bio na terenu 74 minute.

Inter je treći sa 57 bodova, a Atalanta ima pet bodova manje i trenutno je na petom mjestu u prvenstvu istim brojem bodova kao i četvrti Milan.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Zlatan 10 07.04.2019.

    Sad mozes igrat pikado, bolje ti ide ostavi se nogometa

  • 07.04.2019.

    To su posljedice jos od utakmice sa Madjarskom u kojoj je pokazao svu raskos svoga talenta. Jelo nemoj me nasmijavat!

  • user_204031 07.04.2019.

    Oh, ne! Jao..

Komentiraj...
Vidi sve komentare