To je to što me zanima!

Oh, ne, opet taj list! Duvnjaku Euro ipak neće biti upitan?

Gruba je procjena da bi se hrvatski kapetan trebao propustiti sljedećih osam utakmica, mogao vratiti za posljednje tri utakmice ove kalendarske godine, pa Euro iz te perspektive ne bi trebao biti upitan
Vidi originalni članak

Nekoliko trenutaka nakon što je zabio 1000. bundesligaški gol, Domagoj Duvnjak ozlijedio se pokušavajući zaustaviti jednu protivničku kontru. Nije se više vraćao na parket, ali Kiel je i bez njega lagano priveo kraju nedjeljni derbi s Hannover-Burgdorfom (32-23).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pregledi su pokazali da problem nije malen, Duvnjak je ozlijedio list i procjena je da će pauzirati sljedećih mjesec dana. 

- Nijedna momčad na svijetu ne može nadoknaditi igrača kao što je Duvnjak i moramo se nadati da će se što prije vratiti - rekao je Kielov trener Filip Jicha.

SRUŠIO HANNOVER S VRHA Duvnjak dobio ovacije za 1000. gol pa se ozlijedio i morao van

Gruba je procjena da bi se hrvatski kapetan trebao propustiti sljedećih osam utakmica u kojima su Kielu najveći izazovi gostovanje u Berlinu te dolazak Montpelliera te da bi se mogao vratiti za posljednje tri utakmice ove kalendarske godine, pa Euro (prva je utakmica 9. siječnja) iz te perspektive ne bi trebao biti upitan. Samo, kada je list u pitanju, odmah je na pameti otvaranje u Spaladiumu protiv Srbije. 

Zato možda koji dan više da u Kielu i HRS-u budu 100 posto sigurni, ne bi škodio. Kome je žurba ikad donijela išta dobro... Duvnjaku pogotovo.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Obi-Wan Kenobi 21.11.2019.

    Uvijek kad igra za repku izgleda umorno i ispijeno.

  • tom1slav 21.11.2019.

    Vjecno ozljeden, nazalost

  • blue_screen 21.11.2019.

    Dule je potrošen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare