To je to što me zanima!

OI, hrvanje: Žugaj bez nade za medalju, ništa od repasaža

Neven Žugaj ispao je u osmini finala kategorije do 74 kilograma u grčko-rimskom stilu. Nadao se u priliku u repasažu i šansu za medalju, ali ostao je bez obje
Vidi originalni članak

Ipak bez borbe za medalju

Nakon što je hrvatski hrvač Neven Žugaj ispao u osmini finala kategorije do 74 kilograma, u grčko-rimskom stilu, na Olimpijskim igrama u Londonu, nadao se kako bi do prilike za osvajanje brončane medalje mogao doći kroz repasaž, ali to se nije dogodilo.

Emin Ahmadov iz Azerbajdžana, koji je pobijedio Žugaja u osmini finala u dvije runde, dobio je i sljedeću borbu u četvrtfinalu, ali je zapeo u polufnalu. U dvije runde svladao ga je Armenac Arsen Julfalakjan, koji će se u finalu za zlato boriti protiv Rusa Romana Vlasova.

Ahmadovljev poraz u polufinalu zatvorio je vrata borbe za brončanu medalju Nevenu Žugaju, koji bi dobio priliku da se Azerbajdžanac kvalificirao u finale.

U ponedjeljak će u kategoriji do 84 kilograma na Igrama nastupiti Nevenov brat blizanac Nenad Žugaj.

Nada u repasaž

Bolji je od Žugaja bio Emin Ahmadov iz Azerbajdžana s 3-0, no taj poraz nije označio kraj za Žugaja u ovoj disciplini. U nastavku natjecanja Žugaj se mora nadati nastavku pobjedničkog niza Ahmadova.

Tako bi Azerbejdžanac otvorio šansu Žugaju da se kroz repasaž ugura u nastavak natjecanja. Inače, na početku ovog natjecateljskog dana Žugaj je s laganih 3-0 svladao Egipćanina Islama Tolbu.

OI, hrvanje (grčko-rimski stil, do 74kg), 1. kolo:

Žugaj (Hrv) - Tolba (Egi) 3-0

osmina finala:

Ahmadov (Aze) - Žugaj (Hrv) 3-0

Idi na 24sata

Komentari 19

  • sprangija 06.08.2012.

    evo cekamo vec 2 dana da Neven udje u repasage..mozda najbolje pricekat do iducih olimpijskih igara ha ha

  • akaa 05.08.2012.

    vamo smijesno ovo sta se moze vratit u turnir? AJDE SE VI ONDA POCNITE BAVIT HRVANJEM I OSVOJITE OLIMPIJSKU NORMU PA CEMO VIDIT!

  • Faaip de Oiad 05.08.2012.

    fantela i marenic su jos i dobro, jer su u prvoj regati diskvalificirani nakon zalbe mislim nizozemca, p***

Komentiraj...
Vidi sve komentare