To je to što me zanima!

Oklahoma u finalu zapada: Je li Duncan odigrao posljednji meč?

Kod poraženih Spursa Kawhi Leonard je postigao 22 koša uz devet skokova, dok je Tim Duncan, u svojoj možda posljednjoj utakmici u karijeri, ubacio 19 poena
Vidi originalni članak

Košarkaši Oklahoma Cityja svladali su San Antonio sa 113-99 u šestoj utakmici polufinala doigravanja u Zapadnoj konferenciji te se s ukupnih 4-2 probili u konferencijsko finale, gdje ih čeka okršaj s aktualnim NBA prvacima Golden State Warriorsima.

Kevin Durant je predvodio pobjednike s 37 koševa i devet skokova, a Russell Westbrook je ubacio 28 poena uz 12 asistencija. Kod poraženih Spursa Kawhi Leonard je postigao 22 koša uz devet skokova, dok je Tim Duncan, u svojoj možda posljednjoj utakmici u karijeri, ubacio 19 poena.

Finalna serija doigravanja u Zapadnoj konferenciji započinje u noći s ponedjeljka na utorak, kad će Golden State Warriors u Oaklandu ugostiti Oklahoma City Thunder.

NBA doigravanje - drugi krug

Zapadna konferencija

Oklahoma City - San Antonio 113-99

(Oklahoma City je pobijedio s 4-2 u seriji)

Idi na 24sata

Komentari 80

  • OKCthunder 13.05.2016.

    OKC

  • Paul_George_13 13.05.2016.

    Bravoo OKC,nakon one 1. utakmice, avi su mislili da ce ih pomest Spursi.. A sada ce biti vatreno!!! KD ostaje jos jednu godinu, jer ima +1 opciju, tako da ce sljedece sezone, on i Westbrook zajedno biti F.A. I da.. Koliko god ja volim Charlesa Barkleya, cak je i on sam priznao, vrijeme da se oda priznanje velikom "Big Fundametnalu" Timu Duncanu.. Najbolji PF svih vremena, vjerojatno vise nikada nece na teren..

  • BiTcH_pLeAsE1 13.05.2016.

    Covjece zaplakao sam na kraju utakmice ne zato sto su Spursi izgubili (jer su i zasluzili izgubiti) nego sto sam vjerojatno posljednji put vidio na terenu Duncana za mene najbolji na svojoj poziciji svih vremena a kad vidim kakav je oprostaj dobio Bryant koji je jednom rekao da Tim ne zasluzuje 6 prsten jer kao ne moze imati ih vise od njega pomislim da mu spursi dadnu i sljedecu sezonu ili barem utakmicu.. A sada naprijed OKC zelim vam jos bolju igru protiv uzvikanih GSW... pokazite da one price finale prije finala, taj nema sanse protiv toga ne vrijede za kosarku

Komentiraj...
Vidi sve komentare