To je to što me zanima!

Oko 6000 navijača skandiralo Žutom na košarkaškoj utakmici

U dvoranu Pionir na utakmicu Zvezde i Budućnosti ušao je Robert Prosinečki, a skoro 6000 gledatelja je ovacijama dočekalo pozdravilo novog trenera Crvene Zvezde
Vidi originalni članak

Košarkaši Crvene Zvezde pobijedili su Budućnost u utakmici 15. kola NLB lige. Utakmica je manje interesantna kad se zna da je najzanimljiviji trenutak bio prije samog početka. 

U dvoranu Pionir ušao je Robert Prosinečki, a skoro 6000 gledatelja je ovacijama pozdravilo novog trenera Crvene Zvezde. 

Ništa se nije promijenilo u 20 godina, Žuti je bio i ostao zvijezda u Beogradu i u očima Delija.

Inače, Prosinečki je danas počeo s pripremama i imao je prvu prozivku.

- Čeka vas red, rad i disciplina - poručio je igračima.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Dominik_4 11.01.2011.

    Ljudi moji kojih sve ovdje degenerika ima, degenerika koji žive u nekom svem svijetu, koji očito još nezneju da je rat završio mirnom reintegracijom Hrvatskog podunavlja. No zato nam država i ide tamo gdje ide. Žuti otišao raditi u Zvezdu pa je odmah Srbenda, ma nemojte seljačine degenerične, a kada onaj imbecil od Mamića, radi kojekakove idijotarije, vrijeđa sve i svakoga, ponaša se ko največi degenerik, prosipa se po Srbiji i bosni onda je on velika Hrvatina. Mož se mislit, ne znam zašto u ovoj banana državi za istu stvar vrijede dvostruka mjerila. Zaista jadno i bolesno.

  • user_49887 11.01.2011.

    vi ste svi neke face tu..a da se sad zarati pola vas nebi otislo u rat..a glavno vi mrzite srbe vi ono vi ovo..daj debili bili ste djeca kao i ja kad je rat bio i pisali u gace...zato sutite!!!

  • IvoDuspara 11.01.2011.

    ali se zamarate temama.....pusti te zutog....na kraju ce vidit da je pogresno odlucijo....jer sa tom odlukom mislim da nece imat neke opcije u hr nogometu,pogotovo ako nista neuspije sa zvezdom, sad je vec vecina hrvata protiv njega zato sto je otiso u zvezdu. mene vise muci dinamo i to prokleto proljece u europi.... bilo bi super kad bi odigrali prijateljsku koliko se to moze vec nazvat prijateljskom utaknicom hehe protiv zvezde... dinamo4ever

Komentiraj...
Vidi sve komentare