To je to što me zanima!

"Oko Barcelone bi se baš sve trebalo riješiti u iduća tri dana"

Prema dogovoru sa španjolskom agencijom i Barcelonom, o detaljima ne možemo izlaziti u javnost dok čelnici Barce ne verificiraju sve stavke ugovora, kaže Sapunar
Vidi originalni članak

Na Poljudu se danas popodne sastao Nadzorni odbor, kojem je predsjednik Uprave Hrvoje Maleš prenio informacije o pregovorima s Barcelonom.

- Prema dogovoru našeg kluba, španjolske agencije i Barcelone, o službenim detaljima ne možemo izlaziti u javnost dok čelnici Barce ne verificiraju sve stavke ugovora. Sve bi se trebalo dogovoriti u iduća tri dana - rekao je Petroslav Sapunar, predsjednik NO-a. 

Potvrdilo se ono što smo ranije pisali i na neki način najavili, obzirom da na sastanak nisu došli Jako Andabak i Ivan Rimac, nije bilo kvoruma pa se nisu ni mogle donositi bilo kakve važne odluke. Podsjetimo, odstupanjem Tomislava Mamića, u NO-u ostalo je svega pet članova pa ako bilo tko izostane ili eventualno bude protiv nekog prijedloga, nema ništa ni od realizacije.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Tvrtko2 10.05.2011.

    Jadni hajduče, propao si do dna,ti ideš zvat Barcelonu da dođe tu igrat.Pobrini se za cjelokupnu čistku kluba,koji je jadan,a ne na tu utakmicu koja nema veze s vezom!

  • pacijent 10.05.2011.

    kako Barca dolazi a vi nemate za struju i vodu platit pa vam drzava oprasta dugove a to sve ide iz radnickog doprinosa !!!

  • Spalato-1911 09.05.2011.

    Dobro je, dat ćemo im 2m eura a dobit dvostruka. Ova uprava nije nesposobna ka prošla

Komentiraj...
Vidi sve komentare