To je to što me zanima!

Oko sokolovo: Pajač je teško oštetio Osijek protiv Hajduka

To je bila velika pogreška pomoćnog suca, ali i svih ostalih koji nisu signalizirali da zaleđa nije bilo, rekao je Mateo Beusan u Stadionu o golu Osijeka na Poljudu koji nije bio priznat
Vidi originalni članak

Hajduk i Osijek remizirali su 1-1 na Poljudu u pretposljednjem kolu HT Prve lige i tako omogućili Dinamu proslavu naslova prvaka dvije utakmice prije kraja.

Pri rezultatu 0-0 u 34. minuti dogodila se sporna situacija pred golom Hajduka. Mile Škorić točno s linije centra sjajnom dubinskom je loptom proigrao Harisa Hajradinovića koji je prošao između stoperskog para domaćih López - Ismajli i s 18 metara zabio pokraj Karla Letice.

Analizirao je to Mateo Beusan u emisiji Stadion.

- Osijek je teško oštećen kod Hajduka jer je gol Hajradinovića nepravedno poništen. To je bila velika pogreška pomoćnog suca, ali i svih ostalih koji nisu signalizirali da zaleđa nije bilo. Duel između Borje Lopeza i Grezde je čist, nema nikakvog govora oko penala i to je ispravna odluka suca.

Analizirao je potom i utakmicu Lokomotive i Dinama. Tamo je domaći golman Hendija šakom u glavu udario Benkovića prilikom kornera.

- Penal nad Benkovićem je bio. Pogledajmo samo kako je golman neoprezno šakom u glavu udario Benkovića i ovo je čist penal.

Finalni gol za 3-1 zabio je kapetan 'lokosa' Ivan Šunjić.

- Treći gol Lokomotive nije regularan. Najprije je Šunjić bio u zaleđu, a onda je on loptu proslijedio za Krstanovića koji se također nalazio u zaleđu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • FJAKA 15.05.2018.

    Opet pošteno suđenje

  • Povraćotina 15.05.2018.

    Greške za dinamo: prvi derbi gol ćorića iz zaleđa, faul na stipici kod trećeg gola. Protiv osijeka zabili nakon henriquezove ruke, protiv cibalije zabili iz zaleđa. Na poljudu zabili iz zaleđa četvorice igrača, soudaniju nekoliko puta oprošten treći žuti.... Ima toga još

  • Povraćotina 15.05.2018.

    U 24 minuti Baraću oprošten drugi žuti. Nije ni pokazano. Sramota za Stadion

Komentiraj...
Vidi sve komentare