Sport

Komentari 30

Oko sokolovo: Pajač je teško oštetio Osijek protiv Hajduka

Oko sokolovo: Pajač je teško oštetio Osijek protiv Hajduka

To je bila velika pogreška pomoćnog suca, ali i svih ostalih koji nisu signalizirali da zaleđa nije bilo, rekao je Mateo Beusan u Stadionu o golu Osijeka na Poljudu koji nije bio priznat

Hajduk i Osijek remizirali su 1-1 na Poljudu u pretposljednjem kolu HT Prve lige i tako omogućili Dinamu proslavu naslova prvaka dvije utakmice prije kraja.

Pri rezultatu 0-0 u 34. minuti dogodila se sporna situacija pred golom Hajduka. Mile Škorić točno s linije centra sjajnom dubinskom je loptom proigrao Harisa Hajradinovića koji je prošao između stoperskog para domaćih López - Ismajli i s 18 metara zabio pokraj Karla Letice.

Analizirao je to Mateo Beusan u emisiji Stadion.

- Osijek je teško oštećen kod Hajduka jer je gol Hajradinovića nepravedno poništen. To je bila velika pogreška pomoćnog suca, ali i svih ostalih koji nisu signalizirali da zaleđa nije bilo. Duel između Borje Lopeza i Grezde je čist, nema nikakvog govora oko penala i to je ispravna odluka suca.

Analizirao je potom i utakmicu Lokomotive i Dinama. Tamo je domaći golman Hendija šakom u glavu udario Benkovića prilikom kornera.

- Penal nad Benkovićem je bio. Pogledajmo samo kako je golman neoprezno šakom u glavu udario Benkovića i ovo je čist penal.

Finalni gol za 3-1 zabio je kapetan 'lokosa' Ivan Šunjić.

- Treći gol Lokomotive nije regularan. Najprije je Šunjić bio u zaleđu, a onda je on loptu proslijedio za Krstanovića koji se također nalazio u zaleđu.

Najčitaniji članci