To je to što me zanima!

Đoković dirnuo porukom sinu: 'Ti nam sijaš svjetlost i ljubav'

Blagoslovljeni smo tvojim dolaskom u naše živote. Zahvalan sam što te imam za sina, mojeg hrabrog sokola i viteza. Hvala ti što sijaš svjetlost i ljubav, poručio je Nole sinčiću za rođendan
Vidi originalni članak

Novak Đoković vratio se u sam vrh svjetskog tenisa nakon što je neko vrijeme igrao ispod razine svojih mogućnosti. Srpski tenisač je imao određenih problema, no sada je to sve iza njega. Trenutno je drugi tenisač svijeta na ATP listi iza Rafaela Nadala i ispred Rogera Federera.

Baš je prije tjedan dana osvojio Masters u Šangaju protiv Borne Ćorića i tako došao do nevjerojatnog 32. osvojenog turnira iz Masters serije. Bio je to njegov četvrti osvojeni turnir u Šangaju.

No, težak je bio ponovni uspon do vrha. U tome mu je uvelike pomogla obitelj, njegova supruga Jelena i sinčić Stefan. Đokovićev sin danas je proslavio četvrti rođendan.

- Blagoslovljeni smo tvojim dolaskom u naše živote. Zahvalan sam što te imam za sina, mojeg hrabrog sokola i viteza. Hvala ti što sijaš svjetlost i ljubav. Hvala ti što nas nastavljaš učiti da svjesno živimo, da budemo prisutni, sretni, nasmijani i kako da praštamo i nastavljamo dalje. Sretan rođendan, dragi moj sine. Voli te tata - napisao je Nole na Facebooku.

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 21.10.2018.

    Dijete rodjeno iz ljubavi. Kako drugacije… :)

  • 21.10.2018.

    Kako crkva kaze: u dobru se ne uzvisi a u zlu se ne ponizi. Djokovic je uvijek isti i kad pobjedjuje i kad je gubio.. u tom je njegova velicina.

  • 21.10.2018.

    Jedva cekam da se makne od tenisa,pun mi ga je k....c

Komentiraj...
Vidi sve komentare