To je to što me zanima!

Đoković dolazi u Umag krstariti, Davidenko pecati

Jubilarni 20. Croatia Open podijelit će 450.000 eura. Od hrvatskih predstavnika na turniru će igrati samo Ivan Ljubičić i Ivan Dodig
Vidi originalni članak

Žao mi je što u Umagu neće biti Člića i Karlovića. Nadam se da će shvatiti da tuđe nije uvijek bolje od našeg. Đoković je otkazao u zadnji trenutak, ali bit će u Umagu gdje će se natjecati u konkurenciji parova, rekao je Slavko Rasberger, direktor ATP turnira Croatia Open u Umagu.
U Istru se vraća Nikolaj Davidenko koji je 2007. više vremena proveo pecajući na Jadranu nego što je igrao u turniru. Juan Carlos Ferrero, David Ferrer, Ivan Ljubičić zvijezde su jubilarnog 20. izdanja, a pozivnicu je dobio Ivan Dodig.
- Uz Umag, u istom terminu igrat će se još dva ATP turnira, Gstaad i Los Angeles, a jedini igrač iz prvih 10 na svijetu koji će igrati u tom tjednu je Čileanac Fernando Gonzalez u Los Angelesu. Zato smatram da je pozicija našega turnira čvrsta - zaključio je Slavko Rasberger.
Turnir je vrijedan 450.000 eura, a na rasporedu je od 27. srpnja do 2. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • casio 18.06.2009.

    Dođu oni pokarat nešto. Love itako tu baš i nema.

  • nogometas05 17.06.2009.

    \"Strasno\"jak turnir...ali bitno da su hostesice tu i da escort dame opsluzuju kvazi zvijezde..e moj Rsbergeru pogledaj se u ogledalo...

  • tandara 17.06.2009.

    Slavko opet prodaješ svima maglu,gdje su obećane zvijezde poput nadala,to si obećao još prije 2 godine,pa se ti dalje ulizuj i smješkaj igračima i onoj voditeljici ispred kamera!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare