To je to što me zanima!

Đoković i Andy Roddick za finale turnira u Dubaiju

Đoković je za polufinale pobijedio Andrejeva, a Roddick je u dva seta bio bolji od Rafe Nadala. U drugom polufinalu igrat će Davidenko i Lopez
Vidi originalni članak

Drugog nositelja jakog turnira u Dubaiju, Španjolca Rafaela Nadala, kući je poslao raspoloženi Andy Roddick. Amerikanac je posao završio u dva seta. Prvi je otišao u tie-break, u kojem je Nadal ulovio pet poena. Kada je dobio prvi, s velikom sigurnošću Roddick je završio i drugi set. S dva breaka šesti nositelj je dotukao Nadala i prepustio mu samo dva gema.
Nikakvih problema s Rusom Igorom Andrejevim nije imao srpski tenisač Novak Đoković. Za samo 56 minuta pobijedio je u meču u kojem je nemoćni Rus uspio osvojiti svega tri gema.
Peti igrač svijeta, Rus Nikolaj Davidenko, svladao je Škota Andyja Murraya 7-5, 6-4 i osigurao nastup u polufinalu ATP turnira u Dubaiju. Tom se pobjedom ruski tenisač osvetio Murrayu za poraz u u polufinalu Dohe na početku godine.
Sljedeći Davidenkov protivnik bit će Feliciano Lopez. On je nastup u polufinalu osigurao svladavši sunarodnjaka Davida Ferrera 6-4, 6-3.

ATP DUBAI, ČETVRTFINALE
Davidenko – Murray 7-5, 6-4
Lopez – Ferrer 6-4, 6-3
Đoković – Andrejev 6-2, 6-1
Roddick – Nadal 7-6 (5), 6-2

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vlado bud 07.03.2008.

    NOLE CARE RAZBIJ TOG JENKIJA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare