To je to što me zanima!

Đoković: Jako mi je bilo loše, ali Tsonga je bio bolji

Novak Đoković izgubio je u četvrtfinalu Australian Opena od francuskog tenisača Tsonge. Imao je Srbin zdravstvenih problema, ali nije htio predati
Vidi originalni članak

Srpski tenisač Novak Đoković nakon poraza od Francuza Tsonge nije htio previše pričati o zdravstvenim problemima.
- Imao sam probleme, ali to su moji problemi. Nemaju oni veze s pobjedom Tsonge. Ja mu čestitam, on je ovo apsolutno zaslužio. Igrao je uistinu sjajan meč - rekao je Đoković i nastavio:
- Osobno sam se stvarno jako loše osjećao. Počelo je još prije meča, ali tijekom prva tri seta me nije smetalo. Počelo je početkom četvrtog. Žao mi je što nisam mogao dati sve najbolje od sebe.
Za srpskog je tenisača opet koban bio ovaj Francuz koji ga je u karijeri dobio pet puta u sedam mečeva. Ovom prilikom je Jo-Wilfried slavio 7-6(8), 6-7(7), 1-6, 6-3, 6-1. Đoković unatoč zdravstvenim problemima, nije se htio predati.
- Ne, nisam pomišljao predati, ali nisam niti mogao dati sebe u izmjenama kako treba. Filozofija je bila, stani gdje jesi i pričekaj ako će on možda griješiti. No, to se nije dogodilo - završio je Đoković.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • makiri 27.01.2010.

    nevezano za temu nije mi jasno kako jedan novinar moze napisat jako mi je bilo lose!!!!

  • COLE_VU 27.01.2010.

    cudim se sto nije predo.nebi mu bilo prvi put da preda kad je gusto

  • red_pepper 27.01.2010.

    mutavi ste,nije mu pustio,tsonga je igrao odlican mec,djole je povracao pocetkom 4.seta,i vjerojatno bi dobio da nije imao probleme

Komentiraj...
Vidi sve komentare