To je to što me zanima!

Đoković je pomeo Andersona i u finalu ide na sjajnog Zvereva

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković i Nijemac Alexander Zverev igrat će u nedjelju za naslov na završnom ATP finalu u Londonu. Đoković je u polufinalnom dvoboju razbio Andersona, dok je Zverev dobio Federera
Vidi originalni članak

Novak Đoković je u polufinalu svladao Južnoafrikanca Kevina Andersona s uvjerljivih 6-2, 6-2 i u nedjelju će tražiti svoj šesti trijumf na završnim ATP turnirima. 

Protivnik u finalu bit će mu Aleksandar Zverev koji je ranije pobijedio Švicarca Rogera Federera s 7-5, 7-6 (5). Dvadesetjednogodišnji Zverev, peti tenisač svijeta, prekinuo je tako san Federera o jubilarnom 100-tom osvojenom ATP naslovu i sedmom na završnim mastersima.

Prvi tenisač svijeta protiv talentiranog Nijemca do sad u karijeri ima omjer 2-1. Zverev ga je svladao u Rimu 2017. dok je Nole bio u silaznoj putanji, a zadnja dva susreta u Kini i Velikoj Britaniji pripali su srpskom tenisaču.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • kontramrakukontrasili 18.11.2018.

    Ja sam jučer napisao iako mi je Roger jedan od najdražih sportaša svih vremena,da je on jučer namjerno izgubio,samo da ne igra s Novakom,jer je ovaj opet fantastičan .A neka jednostavno je tako i naravno da će mi biti drago da Novak razbuca i Zvereva

  • 18.11.2018.

    Dragi moji tko je najveci u povjesti??? Od kuda sada komm kako covjek igra???niti jednog takvog nisam vidio ima 2god...21ten svijeta je bio kada se igrao Wimblidon a gle gdje je nole sada,,tu ce odtati barem 2-3 god..a u tom razdoblju je ugrozeno sve ono sto je carobnjak iz Basela osvojio!!

  • sumarinac 18.11.2018.

    Naprijed Nole :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare