To je to što me zanima!

Đoković: Ljubo laže, jedan je od najjačih u Davis Cupu

Mi smo došli, vi ste tu, a imam osjećaj da treba doći netko treći protiv koga ćemo igrati. U super smo odnosima, rekao je Boba Živojinović u Splitu
Vidi originalni članak

Izjavu Ivana Ljubičića kako Hrvatska nije planirala njegovu pobjedu protiv Đokovića u kalkulacijama za mogući trijunf prokomentirao je kratko.
- Lagao je Ljubo - rekao je Novak pa nastavio:
- Njegov povratak Hrvatskoj znači jako puno jer je jedan od najboljih i najiskusnijih igrača u Davis Cupu - kaže Novak. Izbornik Obradović nije krio da je zadovoljan ždrijebom te da očekuje da će njegovi igrači stići do pobjede.
- Vjerujem u sve. Imamo dobru momčad, atmosferu i jednoga dana želimo osvojiti Davis Cup kao što ga je osvojila Hrvatska. Ove godine imamo prigodu i nema razloga ne vjerovati da možemo uspjeti.
Najbolji srpski igrač u paru Zimonjić uvjeren je kako će biti promjena u sastavu te kako neće igrati protiv Vejića i Dodiga.
- Prpić je rasporedio snage svojih igrača, no nakon prvog dana kad vidi koliko je tko umoran sigurno će nešto promijeniti. No mi smo spremni - kaže Zimonjić. Zanimljivo je svoje dojmove opisao i predsjednik Srpskog teniskog saveza Slobodan Živojinović.
- Lijepo se osjećam ovdje, ali u neku ruku i čudno. Mi smo došli, vi ste tu, a imam osjećaj da treba doći netko treći protiv koga ćemo igrati. Sve je to zbog sjajnih odnosa naših saveza i međusobnih odnosa igrača. Neka tako protekne cijeli meč i neka na kraju slavi bolji - rekao je Boba.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bosnia_80 08.07.2010.

    hajmo naši zgazite ih :) hehehe...

  • Bara123 08.07.2010.

    \"Svake jeseni kada zakiši..naš susjed Griva svijeću zapali..I on je nekad′ sina imao..Vukovar gorio iz njeg′ se nikada..nije vratio\" -_- ...

  • davorinnn 08.07.2010.

    e baš je fino vidit dobre odnose...pravi sportaši i profesionalci

Komentiraj...
Vidi sve komentare