To je to što me zanima!

Đoković na ručku s igračima AC Milana u njihovu Milanellu

Novak Đoković, najbolji tenisač svijeta posjetio je jednu od najtrofejnijih nogometnih momčadi na svijetu, Milan. Veliki navijač 'rossonera' proveo je čitav dan u Milanellu
Vidi originalni članak

Za vrijeme godišnjeg odmora Novak Đoković nastavlja uživati u moru i zasluženom predahu. Jedna od njegovih ljetnih destinacija bio je kamp nogometne momčadi Milana.

Đokovića je proveo cijeli dan u Milanellu, posjetio svlačionice, terene, a  zatim ručao s Ibrahimovićem i društvom.

Nole Đoković je veliki idol talijanskih prvaka, stoji na stranicama kluba

Đoković ne skriva istu naklonost prema 'rossonerima'. Upravo je Milan njegova omiljena momčad.

- Bio je užitak posjetiti momčad mojih snova. Oduvijek navijam za Milan - otkrio je Novak.

- I moj otac Srđan navijač je Milana. Zahvaljujući njemu postao sam navijač Milana jer sam ih odmalena pratio i naslijedio od njega strast prema ovom klubu - ispričao je od kuda potječe njegova ljubav prema milanskoj momčadi tenisač.

- Sklopio sam pakt s njima. Ako Milan osvoji Ligu prvaka, a ja osvojim Roland Garros iduće ćemo godine zajedno organizirati veliko slavlje u Milanu - ispričao je dogovor s momčadi iz Milana koji su sklopili još prošle zime kada su se susreli u Dubaju.

- Ovo je poseban dan za mene. Milan je zbilja najbolja momčad na svijetu. Prekrasno je upoznati sve igrače, posjetiti njihov kamp, svlačionice, njihove centre - izjavio je za Sky Sport 24 Đoković kojeg se posjet očito dojmio.

- Dojmio me se trening-kamp, sva oprema i program koji slijede. Pripreme su vrlo važan aspekt i u mom slučaju pogotovo sada kad se moram pripremiti za nastavak sezone - objasnio je Đoković.

Iako su ga pokušali nagovoriti na jednu od njegovih poznatih imitacija, Đoković je ipak odbio, priznavši kako već dovoljno nalikuje Ibrahomoviću da bi ga još i glumio. No, iako se nije našalio s 'rossonerima' priznao im je jednu svoju veliku želju.

Ostvario bi mi se još jedan san kada bi se vratio Kaka, priznao je Nole

- Osim Ibrahimovića, izrazito cijenim Cassana, Pata, Sedorffa, Robinha, Gattusa i legende poput Ambrosinija, Neste i Inzaghija. Ali ipak, moj omiljeni igrač je bez sumnje Kaka. Htio bih da se on vrati - zaključio je Nole.

Snimku posjeta Novaka Đokovića u kamp Milana možete pogledati na stranicama Gazette dello Sport.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • CZV_SRB 24.07.2011.

    Nole legenda!

  • Mario ZG 23.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • UgoUljančić 23.07.2011.

    ono na drugoj slici nije robihnio nego emanuelson -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare