To je to što me zanima!

Đoković nakon borbe u pet setova izborio finale US Opena

U odlučujućem setu vidjeli smo odličan tenis, treći gem trajao je više od 20 minuta, a ključni gem bio je peti, u kojem je Đoković napravio break te došao do prednosti
Vidi originalni članak

Novak Đoković nakon borbe u pet setova te četiri sata i devet minuta igre izborio finale US Opena. U polufinalu je s 2-6, 7-6, 3-6, 6-3, 6-4 bio bolji od Švicarca Stanislasa Wawrinke.

Wawrinka je odlično krenuo u meč. Napravio je dva breaka za vodstvo 4-1. Đoković je uzvratio u šestom gemu, ali Švicarac mu je još jednom uzeo servis i dobio prvi set sa 6-2. Švicarac je prednost breaka imao i u drugom setu jer je oduzeo servis srpskom tenisaču u petom gemu, ali nije izdržao. U osmom gemu Đoković je napravio break pa je odluka pala u tie breaku. Novak je tamo Švicarcu prepustio samo četiri poena i dobio sa 7-4.

U trećem setu Wawrinki je bio dovoljan jedan break za osvajanje seta 6-3, kao i Đokoviću u četvrtom setu da vrati stvari na početak.

U odlučujućem setu vidjeli smo odličan tenis, treći gem trajao je više od 20 minuta, a ključni gem bio je peti, u kojem je Đoković napravio break te došao do pokazalo se ključne prednosti. Do kraja je sačuvao mirno servis i izborio finale gdje će igrati protiv pobjednika meča između Španjolca Rafaela Nadala i Francuza Richarda Gasqueta.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • NikolaFilipović 08.09.2013.

    volio ga netko ili ne rezultati i obrana pozicije br.1 sve kaže

  • MrHorilij21 08.09.2013.

    Ubit će Nole onog foliranta :)))

  • 08.09.2013.

    Bravo legendo,podignut cemo ti spomenik u centru Beograda jos za zivota ! Sutra rasturi Nadala .1000 kuna na Djokovica !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare