To je to što me zanima!

Đoković: Ne treba mrziti, ali ni zaboraviti NATO bombardiranje

Ovo mi je najdraži teren i najdraži teniski zid na svijetu. Ovdje smo nekad pripremali hranu, a sad pola te kućice nema. Svi znamo da je to zbog bombardiranja, rekao je Novak Đoković
Vidi originalni članak

Novak Đoković odustao je od obrane naslova u Pekingu kako bi se odmorio i što bolje pripremio za sljedeće turnire i izazove koji ga čekaju.

Najbolji tenisač svijeta odmara u Srbiji, a na Facebooku je objavio video s terena u Kopaoniku gdje se još vide ostaci NATO bombardiranja Srbije iz 1999. godine. 

- Ovo mi je najdraži teren i najdraži teniski zid na svijetu. Ovdje smo nekad provodili kvalitetno vrijeme, pripremali hranu, a sad pola te kućice nema. Svi znamo da je to zbog bombardiranja. Ne treba nikoga mrziti, ali ni zaboraviti na ovo jer nas ovakve stvari podsjećaju da trebamo nastaviti dalje - rekao je Đoković.

NATO je bombardirao Srbiju obračunavši se s Miloševićevom zločinačkom politikom. Napadi su završili nakon što je dogovoreno povlačenje jugoslavenske vojske i policije s Kosova i Metohije. Iako nema službenih podataka, procjenjuje se kako je u bombardiranju poginulo između 1200 i 2500 ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 161

  • LOLNeki 05.10.2016.

    Tih nekoliko desetaka bombi koje su tada pale na Srbiju je u Vukovaru palo u pola minute od onih 3 mjeseca opsade.

  • Opačić 04.10.2016.

    Pljujete coveka koji je izdvojio veliku svotu svog novca za saniranje poplava u Hrvatskoj,jedinog coveka koji je stao u odbranu vaseg Cilica kad je bio optuzen za koriscenje dopinga. Sram vas bilo!

  • blokirani_lovac 04.10.2016.

    Nisam video gore nacije od hrvata, svaka cast izuzecima. Kako brzo zaboravljate kad je davao SVOJE pare za poplavljenu Hrvatsku. BESPLATNO reklamirao Jadran... isto pljujete i Marina i Karlovica !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare