To je to što me zanima!

Đoković opet prvi igrač svijeta, objavio je fotku iz djetinjstva...

Rafael Nadal je odustao od Mastersa u Parizu, a to znači da se Novak Đoković vraća na prvo mjesto ATP ljestvice nakon dvije godine. Srpski tenisač je to znao proslaviti, a osvrnuo se na to i na Instagramu
Vidi originalni članak

Nole je opet na vrhu svijeta! Srpski tenisač je nakon dvije godine i nesreće s ozljedama ponovno prvi tenisač svijeta. To mu je omogućilo Nadalovo odustajanje s Mastersa u Parizu, i sada Novak, neovisno o vlastitom rezultati na turniru, ima prednost pred španjolskim konkurentom.

Novak Đoković nakon plasmana u treće kolo ima 7535 bodova, dok je Nadal izgubio 170 i na narednoj ATP listi će imati 7490 bodova. Popularni 'Nole' je to prokomentirao na Instagramu krasnom porukom i slikom iz djetinjstva.

Vjeruj u sebe svakog dana - poručio je Đoković.

Poruka Novaka je izazvala brojne pozitivne komentare navijača. Čestitaju mu mnogi na povratku u sam vrh ljestvice svjetskog tenisa.  Đokovića očekuje meč trećeg kola Mastersa u Parizu protiv bosanskohercegovačkog tenisača Damira Džumhura.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ZVECKO is back 01.11.2018.

    Novak is back again.

  • makisa 01.11.2018.

    A sutra sa Marinom

  • 01.11.2018.

    Srpski tenis nakon što se Novak umirovi (neovisno što imaju "obećavajuće" Danilovićku i Kecmanovića) će završiti tamo gdje je recimo hrvatsko skijanje završilo odlaskom Janice s scene. Uživajte ljubitelji Đokovića dok je tu i ostvaruje velike rezultate

Komentiraj...
Vidi sve komentare