To je to što me zanima!

Đoković: Osvajanje Grand Slama nije bolje od seksa

Treći tenisač svijeta Novak Đoković otkrio je da mu je seks draži od Grand Slama te da mu nimalo nije žao što je odbio državljanstvo Velike Britanije
Vidi originalni članak

Najbolji srpski tenisač Novak Đoković još je jednom svojom izjavom zabavio svjetske medije usporedivši tenis sa - seksom.
- Osvajanje Grand Slam turnira nije bolje od seksa - rekao je Đoković na turniru u Šangaju. Na potpitanje novinara hoće li promijeniti mišljenje osvoji li Wimbledon, odgovorio je uz smijeh:
- Pitajte me nakon što osvojim Wimbledon!
Nakon toga Britanci su se okrenuli odbijanju državljanstva pred par godina.
- Da budem iskren, razgovori o uzimanju britanskog državljanstva su bili ozbiljni. Ponudili su mi doista  puno jer im je trebao još netko uz Murraya. Vjerojatno je veliko razočaranje za njih što poslije toliko uloženih milijuna imaju samo jednog vrhunskog tenisača. Ja sam Srbin i ponosan sam na to, pa zašto bih sve to pokvario samo zato što mi netko drugi nudi bolje uvjete. Da sam prihvatio državljanstvo Velike Britanije igrao bih dobro kao i sada, ali duboko u sebi znao bih da tu ne pripadam - rekao je Đoković, a prenosi srpski Alo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • DamirXXX 23.10.2009.

    Nole ti si car!!! Kakvo bre Englesko drzavljanstvo???? Pa Srbi su nebeski narod a ti njihov sin!!!!!!! S R B I J A do Tokija!!!!!!

  • dusansk 20.10.2009.

    Ja sam Srbin i ponosan sam na to :-)

  • boys 20.10.2009.

    admine kurvin sine možda sam ti ja tata pitaj mamu zna ona

Komentiraj...
Vidi sve komentare