To je to što me zanima!

Đoković pao na glavu, potrgao majicu i reket pa osvojio Dohu

Nakon što je jučer spasio pet meč lopti svojom klasom i smirenošću, danas je Novak bio malo nervozniji. Lupao je rekete te u jednom navratu pao na tlo gdje je gestom oduševio Murray
Vidi originalni članak

Srbin Novak Đoković pobrinuo se na najljepši način čestitati Božić po julijanskom kalendaru svojim sunarodnjacima. Pobijedio je u finalu turnira u Dohi prvog igrača svijeta Britanca Andya Murraya 6:3, 5:7, 6:4 u spektakularnom meču.

Nakon što je jučer spasio pet meč lopti svojom klasom i smirenošću, danas je Novak bio malo nervozniji. Lupao je rekete te u jednom navratu pao na tlo gdje je gestom oduševio Murray.

Đoković je tijekom jednog poena nespretno pao pa glavom udario u betonsku podlogu. Udarac je bio jak i srpski tenisač dugo nije ustajao s poda. Murray je odmah dotrčao kako bi provjerio je li s Novakom sve ok. Na kraju se Srbin pridigao te nastavio meč, a publika je nagradila Britanca pljeskom zbog fair-play poteza.

Prvi set je riješen tako što je Đoković od 3-3 vezao tri gema. Tu je uspio oduzeti servis protivniku i napraviti bitan korak prema trijumfu. U drugom je setu Đoković propustio tri meč lopte pa se Murray posve vratio preokretom i uzeo drugi set uz 7-5. E, tu je Srbin poludio.

Razbio je reket pa onda i potrgao majicu.

Međutim, drugi reket svijeta je odlučujući potez trećeg seta napravio u sedmom gemu čime je zadržao prednost te na kraju stigao do velikog slavlja, odnosno obrane titule u Dohi iz 2016. godine.

Novak je prekinuo niz od 28 uzastopnih pobjeda prvog igrača svijeta koji je trajao od 16. rujna prošle godine kada je izgubio od Juana Martina del Potra u polufinalnom dvoboju Davis Cupa.

Bio je ovo 36. međusobni dvoboj Đokovića i Murraya i 25. pobjeda srpskog igrača.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • vidas 09.01.2017.

    Đole legendo!!!! svaka ti čast! najbolji si! pozz iz hrv. legendo.

  • 08.01.2017.

    Povratak Kralja, svi ostali su za tebe Hobiti.

  • Delije_KNN 07.01.2017.

    Šta je Andy,izduvali mišići!!!Nole numero uno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare