To je to što me zanima!

Đoković poludio! Razbio reket pa je opsovao navijaču majku

U drugom setu srpski tenisač živce je izgubio nakon promašenog poena, razbio je reket, a publika u Monte Carlu izrazila je svoje negodovanje... S tribina su se čuli samo zvižduci
Vidi originalni članak

Novak Đoković slavio je protiv Philippa Kohlschreibera 2-1 (6-3, 4-6, 6-4) u drugom kolu turnira u Monte Carlu i uzvratio mu za poraz u Indian Wellsu otprije mjesec dana.

Pobjedom je izborio treće kolo ovog Masters turnira, no nije mu bilo lako...

U drugom setu gubio je servis u četiri uzastopna gema, a u šestom gemu prekipjelo mu je! Izgubio je poen, uzeo reket i sravnio ga sa zemljom. Reket je, naravno, bio neupotrebljiv, a publika ga je nagradila hrpom zvižduka i negodovanjem. 

>>>VIDEO POGLEDAJTE OVDJE<<<

U trećem je setu odmah uzeo break na Kohlschreiberu i potom sigurno zadržao svoj servis do kraja meča. No usprkos tomu, ni u trećem setu nije bio baš smiren. Nakon dvostruke greške navijač mu je nešto doviknuo, a Novak se okrenuo i uputio mu pokoju psovku.

>>>VIDEO PSOVKE POGLEDAJTE OVDJE<<<

Talijanski kvalifikant Lorenzo Sonego (ATP - 96.) pobijedio je sa 7-6 (4), 6-4 osmog nositelja u Monte Carlu, Rusa Karena Hačanova, i prvi put u karijeri izborio nastup u 3. kolu ATP turnira iz Masters 1000 serije.

Hrvatski Davis Cup reprezentativci Nikola Mektić i Franko Škugor udružili su snage u sezoni zemljanih turnira i s uspjehom započeli nastup u Monte Carlu pobijedivši u 1. kolu Nizozemca Middelkoopa i Grka Tsitsipasa sa 6-3, 7-5. Mektić i Škugor su se pridružili Ivanu Dodigu i Mati Paviću koji su već prije sa svojim partnerima izborili nastup u 2. kolu.

Na sljedećem koraku Mektića i Škugora čekaju Rus Hačanov i Španjolac Feliciano Lopez, Pavić i Austrijanac Marach će igrati protiv Argentinaca Gonzaleza i Zeballosa, a Dodigu i Francuzu Roger-Vasellinu slijedi dvoboj protiv Britanca Murraya i Brazilca Soaresa.  

Idi na 24sata

Komentari 31

  • su57f22 16.04.2019.

    Majjko kakvih debil. u komentarima,pa tenis je poznat po tome da živci rade 100%.Individualni sport je zajeba.

  • 16.04.2019.

    Ni na "domaćem" terenu ga ne vole pretjerano...

  • nijetebriga 16.04.2019.

    Iako mu je mjesto boravka Monte Carlo u njemu tinja balkanski mentalitet i psovanje.. sta je mislio, da ce mu pljeskat na razibjanju reketa.. Treba njih sve koji svoj bijes i nemoc na reketu iskaljuju kaznom papreno po dzepu pa se nece nesportski ponasat..

Komentiraj...
Vidi sve komentare