To je to što me zanima!

Đoković posjetio djedov grob prvi put nakon njegove smrti

Prvi tenisač svijeta zbog nastupa na ATP-u u Monte Carlu nije mogao prisustvovati pokopu djeda Vladimira te ga je po povratku posjetio na groblju u društvu obitelji
Vidi originalni članak

Znam da bi djed Vladimir želio da nastavim igrati i pobjeđivati, rekao je Novak Đoković prije tjedan dana nakon što je čuo da mu je djed (83) preminuo dok je igrao na ATP-u u Monte Carlu.

Iako nije osvojio turnir izgubivši u finalu od Rafe Nadala, srpski tenisač je smogao snage odigrati turnir do kraja unatoč velikom gubitku.

Otac Srđan i brat Đorđe bili su u pratnji Novaka u utorak u Beogradu  kada su posjetili grob pokojnog djeda, koji je sahranjen u subotu.

- Zajedno su proslavljali Novakove sportske uspjehe. Žao mi je što Novakova baka nije dočekala da vidi njegove sportske pobjede. Siguran sam da Novak i u ovom trenutku, dok igra u Monte Carlu ima motivaciju da učini svoju obitelj ponosnom na njega, bez obzira na to što je ovo za sve nas izuzetno težak dan - rekao je Srđan Đoković u govoru na pogrebu.

Nole zbog nastupa na turniru nije mogao sudjelovati sahrani.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • aco_s 01.05.2012.

    o boze sata vi pisete :te ga je po povratku posjetio na groblju u društvu obitelji

  • ceki82 27.04.2012.

    novinarsko smece ne postuje ni Djokovica i njegovu intimu ni nas citatelje kojima nabijate na nos clanke koji apsolutno nikog normalnog ne zanimaju

  • CoolLik 26.04.2012.

    Srbi nas pluju po svojim portalima a mi se ovom trebamo klanjat ma dajjjjjjj

Komentiraj...
Vidi sve komentare