To je to što me zanima!

Đoković protiv Rafe: Mi smo najveći rivali u povijesti tenisa

Đoković protiv Rafe, najdulje, po mnogima i već sad najveće tenisko rivalstvo. Danas u 15 sati sudarit će se po već 42. put u karijeri, po 12. put na Grand Slamu...
Vidi originalni članak

Novak je nevjerojatan. Dignuo je igru i pun je samopouzdanja. Pobijedio me je zadnja četiri puta i sigurno je da razmišlja o naslovu u Parizu, rekao je Rafael Nadal uoči svojeg devetog nastupa u finalu Roland Garrosa (danas u 15 sati).

Đoković protiv Rafe, najdulje, po mnogima i već sad najveće tenisko rivalstvo. Danas u 15 sati sudarit će se po već 42. put u karijeri, po 12. put na Grand Slamu...

- Nitko me ne dovodi toliko do krajnjih granica mojih mogućnosti kao Đoković. Moram priznati da je jedan od rijetkih koji sjajno čita moju igru - rekao je Rafa, koji lovi deveti naslov u Bolonjskoj šumi.

Srpski tenisač bit će jako motiviran. Treba mu pobjeda ne bi li kompletirao kolekciju, a u tom slučaju ušao bi u krug igrača (Fred Perry, Roy Emerson, Rod Laver, Andre Agassi, Don Budge, Roger Federer, Rafael Nadal) sa sva četiri Grand Slam naslova.

- Favorit? Zna se tko je favorit. To je Rafa. On je vladar ovog terena. Dečko je osvojio turnir osam puta - rekao je srpski tenisač i potom prokomentirao njihovo rivalstvo:

- Sigurno ćemo ući u povijest kao najveći rivali jer nitko prije nije igrao čak 42 puta. Jako ga poštujem, on je najveći tenisač u povijesti ove podloge.

Rafa se “poigrao” s Murrayjem u polufinalu, nešto je neizvjesnije bilo s Đokovićem i nepredvidljivim Gulbisom. Obojica su pokazali zašto su u finalu, a ulaznice su već davno razgrabljene za taj spektakl.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Deanmartin 09.06.2014.

    Veoma mi je drago za Nadala, da je ovako stukao i ponizio ovoga Djokera

  • GeorgiaGolik 08.06.2014.

    oboje igraju super,jedino rafa mi je jako hektican,sa svojim cupkanjem.po nosu ...po guzi ..i da sve ne nabrajam,ali doci ce dan ,kada ce i on gubiti!!!

  • riki1980 08.06.2014.

    Navijam za Đokovića jer je veliki čovik što bi rekli u Dalmaciji i nije opterećen politikom kao 99% njegovih sunarodnjaka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare