To je to što me zanima!

Đoković zove Chuck Norrisa: Neka me savjetuje kako igrati

Tenisači su ogorčeni plavom zemljom na ATP turniru u Madridu. Prvo je glas digao Rafa Nadal, a potom i Novak Đoković koji je rekao da razmišlja igrati u kopačkama
Vidi originalni članak

Ne znam što da radim, možda sljedeći put izađem u kopačkama ili pozovem Chucka Norrisa da me savjetuje kako igrati na ovom terenu, bijesan je bio nakon drugog kola ATP turnira u Madridu Novak Đoković.

Organizatori turnira odlučili su izmijeniti boju podloge i umjesto tradicionalne crvene, postavili su plavu zemlju. Prije turnira glas je podigao i Rafael Nadal.

- Povijest zemljanih turnira ispisana je na crvenoj zemlji. Od promjene boje ne može profitirati nitko, osim možda vlasnika turnira - oštar je bio Nadal.

No Đoković je otišao korak dalje. Slavio je u 2. kolu protiv španjolskog kvalifikanta Daniela Gimeno-Travera 6-2, 2-6, 6-3, ali je popljuvao organizatore.

Za mene ovo nije tenis. Na crvenoj zemlji osjećaš da se možeš zaustaviti. No što god napraviš na ovoj podlozi, proklizat ćeš. Nemoguće je kretati se. Samo sam pokušavao držati lopticu u igri - dodaje Đoković.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • ToniMontana 11.05.2012.

    ako mu ne pase u Madridu, nek igra u svojoj Turskoj u kopackama.

  • Čiko Spase 09.05.2012.

    noleeee...

  • realno činjenice 09.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare