To je to što me zanima!

Đokovića masirale manekenke, zabijao i na nogometnoj reviji

Srpski tenisač nakon završetka sezone ne miruje pa je tako u dva dana odigrao teniski meč i nogometnu utakmicu. Dobio je masažu, a zabio je i dva gola iz penala
Vidi originalni članak

Nakon što je pobjedom na završnom turniru u Londonu završio tenisku sezonu i potvrdio status najboljeg tenisača svijeta, Novak Đoković okrenuo se aktivnom odmoru.

Proteklog vikenda srpski tenisač provodio je svoje vrijeme u Riu de Janeiru igrajući eksihibicijski turnir protiv Gustava Kuertena. Đoković je, dakako, ponovno zabavljao publiku, imitirajući  brazilskog tenisača, a za vrijeme 'napornog' meča umorne mišiće relaksirale su atraktivne manekenke, koje su ga izmasirale.

Masaža je očito dala rezultata jer se Đoković uspješno oporavio od tenisa nakon kojeg je dan kasnije odigrao i nogometnu utakmicu. U reviji, koju je organizirao umrovljeni srpski nogometaš Dejan Petković igrale su brazilske legende poput Romarija, Bebeta, Zica i Cafua, a u 3-3 remiju proslavio se upravo Đoković.

Na utakmici je zabio dva gola iz penala, a na suprotnoj strani, kao i u teniskom meču, našao se Kuerten.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • MarkoStosic 20.11.2012.

    Bravo NOLE samo gazi i nabijaj Komplekse onima koji te mrze a zna se ko!!!

  • domi30 19.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bumbar077 19.11.2012.

    Joj što ga ne volim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare