To je to što me zanima!

Đokoviću protiv Nadala četvrta pobjeda u nizu i treći naslov...

Slavio je srpski tenisač rezultatom 4-6, 6-3, 6-3 i tako došao do svoje četvrte pobjede u nizu protiv Nadala. U Rimu je Novak Đoković već slavio 2008. te 2011.
Vidi originalni članak

U finalu turnira iz Masters 1000 serije Novak Đoković svladao je Rafaela Nadala 2-1 u setovima i tako osvojio svoj treći naslov u talijanskom gradu. 

Slavio je srpski tenisač 4-6, 6-3, 6-3 i tako došao do svoje četvrte pobjede u nizu protiv Nadala. Nakon dva sata i 20 minuta igre Đoković je međusobni omjer sa španjolskim tenisačem smanjio na 19-22 i osvojio svoj 44. naslov u karijeri. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Terry15 19.05.2014.

    Nakon što je proslavio pobjednički poen Đoković je na kameri napisao Ovo je za "Srbiju i Bosnu", a sav zaređeni novac (549.000 eura) donirat će za stradale u poplavama. Đoković je ovom gestom još jednom dokazao da nije bitno da li si Srbin ili Hrvat, da li se krstiš ili klanjaš, da li vjeruješ u Boga ili Allaha, ili uopće i ne vjeruješ. Bitno je kakve su ti misli, jer one vode do djela, a djela definiraju čovjeka ...

  • Srbin021 19.05.2014.

    http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/465970/HVALA-KOMSIJE-Hrvatska-uputila-pomoc-Srbiji-stizu-vatrogasci-i-civilna-zastita

  • kosmopolit 19.05.2014.

    Mogli ste napisati da je nagradu od turnira (700.000€) donirao za stradale u BiH i Srbiji a naši krelci se tuku po Zagrebu umjesto da tu snagu iskoriste za nosanje vreča s pjeskom u Slavoniji ili gdej drugo... Kad bi oni debili s jedne, druge i treče strane (kojima je nacija na prvom mjestu a ne ljudskost) nešto naučili iz ovoga i izvukli pouku iz ove "životne škole" koja je zadesila ova poplavljena područja, bilo bi to puno vrijednije neg svi novci svijeta.. I Đoletu i Halidu i svim drugima koji u ovim trenutcima pokažu da su ljudi a ne ograničeni nacionalni debili, kapa do poda i neka budu dobar primjer svima nama.. Ne trebamo čekati nesreću da pružimo ruku pomoći jedni drugima i pokažemo da je još ostalo ljudskosti u nama. Dobro se dobrim vrati pa ne sumnjam da će tako i njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare