To je to što me zanima!

Đokoviću u Wimbledonu uoči meča nedostaje podrška psića

Drugi tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković, uoči meča osmine finala Wimbledona na velikim je mukama. Pokraj terena nedostaje mu važna podrška, ona psića Pjera...
Vidi originalni članak

Novaku Đokoviću uoči meča nedostaje velika podrška, ali i prisutnost njemu važnog člana na Wimbledonu. Drugi tenisač svijeta, Novak Đoković, uoči meča osmine finala na velikim je mukama. Iako ga na terenu očekuje Mikael Lodro, Đoković bi htio da ga pokraj terene dočeka Pjer. Naime, srpski tenisač pokušava na Wimbledon dovesti svog psa, pudlicu Pjera. 

Kako piše londonski 'Telegraph', Đoković pokušava uvjeriti britanske vlasti da mu dopuste dovođenje ljubimca na wimbledonski teren, ali očito uzaludno. Novak bi htio svog vjernog psića uz sebe kao što je to bilo na početku 2011. i njegovog nevjerojatnog pobjedničkog niza, ali vlasti mu to ne namjeravaju omogućiti.

- Uznemiren je što ne može dovesti Pjera na Wimbledon i pregovara sa vlastima da puste njegovog psa - rekao je jedan od članova Đokovićevog tima.

- Kada god je to moguće vodi Pjera sa sobom i ovo mu ne da mira. Za njega je čitava ta priča vrlo ozbiljna - dodao je jedna izvor blizak Đokoviću kojeg očito više muči odsutnost kućnog ljubimca nego meč koji mu predstoji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • grbavipero2 27.06.2011.

    ovo je za rubriku showbizz. nek se strpi do petka. kad ga podere federer moći će se igrat s pudlicom do mile volje

  • derime za 100 maraka 27.06.2011.

    uoči meča osmine finala na velikim je mukama. Iako ga na terenu očekuje Mikael Lodro. koji je to igrac mikael lodro ?

  • dusansk 27.06.2011.

    Ovo stvarno nema smisla komentirati........

Komentiraj...
Vidi sve komentare