To je to što me zanima!

'Okršaj' navijačica u VIP loži: Svetlana konkurencija Kolindi

Supruga ruskog premijera Svetlana Medvedeva na posljednjoj utakmici ruske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu odala se navijačkim strastima - skakala je, vikala, ljutila se i slavila
Vidi originalni članak

Ruski premijer Dmitrij Medvedev prošle je nedjelje pratio utakmicu ruske reprezentacije protiv Španjolske na stadionu Luzhniki u Moskvi, no pozornije od njega borbu ruskih nogometaša za četvrt finale pratila je njegova supruga, vatrena navijačica Svetlana Medvedeva (53).

Ne samo da je skakala i mahala rukama na svaki potez ruskih igrača na utakmici, nego se i otvoreno ljutila kad bi pogriješili. 

Kako je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović od strane Ruske Federacije pozvana na ogled Hrvatske i Rusije u subotu u Sočiju, pretpostavlja se da će utakmicu, nakon sastanka s ruskim premijerom, gledati upravo u društvu para Medvedev u VIP loži stadiona Fisht.

TROŠAK 40.000 KN Kolinda putuje u Rusiju: 'Ići ću u svlačionicu bez obzira na sve'

Hrvatska predsjednica također je poznata po strastvenom navijanju na utakmicama pa ne sumnjamo da će u VIP loži u subotu biti itekako 'vatreno'...

Idi na 24sata

Komentari 217

  • Hrvat1979 16.07.2018.

    Ugurali bi se bez problema i naglavacke,kod nas nist bez politike

  • 16.07.2018.

    Stvarno, citajuci neke komentare sve vise vjerujem kako za glupost nikad nece biti pronadjen lijek.. A mi Hrvati smo po tom pitanju jako bolestan narod..

  • 16.07.2018.

    Kolinda ist die beste!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare