To je to što me zanima!

Okršaj Štrlek - Karačić završio remijem, Cindrić sjajan za Barcu

Igor Karačić je u remiju protiv Manuela Štrleka zabio jedan gol, dok mu je reprezentativni kolega s krila zabio pet. Što se tiče Luke Cindrića, on je zabio osam golova
Vidi originalni članak

U prvom susretu četvrtfinala rukometne Lige prvaka Veszprem i Kielce su odigrali 29-29, dok je u drugom susretu večeri Barca na gostovanju pobijedila GOG Gudme sa 37-30 načinivši veliki korak prema plasmanu na Final Four.

Veszprem i Kielce su odigrali zanimljivu utakmicu u kojoj nije bilo pobjednika, pa će odluka o putniku na Final Four biti poznata nakon uzvrata u poljskom Kielceu 18. svibnja.Kielce je sjajno ušao u susret, poveo je 4-0, pa 6-2. Mađarski sastav se uspio približiti na gol zaostatka, međutim Poljaci su na poluvrijeme otišli s tri gola prednosti (16-13).

Veszprem je daleko bolje ušao u nastavak susreta i serijom 10-4 je prekrenuo rezultat u stigavši do prednosti 23-20. Gosti su izjednačili na 24-24, a do kraja susreta igralo se gol za gol, na koraju je završilo 29-29. Kod domaćina su najefikasniji bili Egipćaanin Yehia El-Deraa sa šest golova, te hrvatski rukometaš Manuel Štrlek i Francuz Nedim Remili s pet golova, dok je Rodrigo Corrales imao 12 obrana. Na suprotnoj strani Španjolac Aleks Dujšhebaev je zabio šest, a Poljak Arkadiusz Moryto pet pogodaka.

Hrvatski reprezentativac Igor Karačić zabio je jedan gol. U drugom susretu večeri Barcelona je na gostovanju porazila GOG Gudme sa 37-30 i posve se približivši plasmanu na Final Four u Kolnu. Katalonski sastav su do pobjede predvodili naš Luka Cindrić s osam golova, te Ludovic Fabregas s pet golova. Kod Danaca najefikasniji su bili Emil Wernsdorf Madsen s devet i Jerry Tollbring sa šest golova. Uzvrat je 18. svibnja u Barceloni.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Puyol05 12.05.2023.

    Cindic?

Komentiraj...
Vidi sve komentare