To je to što me zanima!

Olić ekspresno napustio CSKA!

Žao mi je jer pripremao sam se za novu sezonu s velikim entuzijazmom i jedva sam čekao početak, rekao je Olić, koji se nakon samo dva mjeseca na klupi ruskog velikana vjerojatno vraća u reprezentaciju
Vidi originalni članak

Objavljujem da sam raskinuo ugovor s CSKA. Danas sam stigao u Moskvu i imao sastanak s upravom kluba i nakon razgovora klub je odlučio raskinuti našu suradnju, objavio je iznenađujuće Ivica Olić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vijest je šokantno prostrujila Rusijom jer Olić je došao na klupu krajem sezone kao klupska legenda i ove sezone očekivalo se da posloži momčad i vrati je u vrh, nakon razočaravajućeg šestog mjesta. No, ništa od toga...

- Glavni je razlog različit pogled na rad i budućnost prve momčadi - dodao je Olić.

Novi je trener, zasad privremeno, Aleksej Berezuckij.

- Žao mi je jer pripremao sam se za novu sezonu s velikim entuzijazmom i jedva sam čekao početak. Hvala klubu i navijačima za ugodna dva mjeseca i puno sreće klubu - zaključio je Olić.

Neslužbeno, ruski mediji nagađaju da je puklo u komunikaciji s čelnicima kluba.

Još dva sata prije sastanka Ivica je razgovarao s jednim ruskim novinarom i rekao mu da ostaje. A CSKA je vijest objavio tijekom utakmice Francuske i Njemačke.

Mnogi su od početka imenovanje neiskusne legende kluba smatrali dvojbenim, a sad kad je sve puklo dva dana uoči početka priprema, to je, pišu Rusi, postao cirkus.

Bilo kako bilo, Olić se vjerojatno vraća u Dalićev stožer do kraja Eura...

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Exterminator 16.06.2021.

    Šok i vjeverica ... ako se shuškalo da bi Ćorluka mogao opet obući dres zašto ne bi i Olić ? Skinut 5 , 6 kg i uzet mjesto Rebiću

  • istri 16.06.2021.

    Olicu  bijo si moj idol zbog tvoje velike igre i kao čovjek. Zaradio si kao ni koji visoki stručnjak, uživaj i ne radi bespotrebno pogotovo ono što nije zate. 

  • šok 16.06.2021.

    Dragovoljac je uso u prvu ligu odi tamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare