To je to što me zanima!

Olić i Ćorluka nastupili u ogledu HSV-a i Cityja

U prijateljskoj utakmici u Nordbank Areni svoje mjesto u početnim postavama oba kluba zauzeli su reprezentativci Ivica Olić i Vedran Ćorluka
Vidi originalni članak

HSV je bio apsolutno bolja momčad tijekom cijele utakmice i njegova je pobjeda 1-0 potpuno zaslužena, a prema prikazanoj igri i stvorenim prilikama, mogla je biti i puno uvjerljivija. Jedini pogodak na utakmici postigao je Jonathan Pitroipa u 16. minuti, a taj je nogometaš iz Burkine Faso u prvom poluvremenu imao još nekoliko dobrih prilika i da je bio malo efikasniji, mogao se proslaviti.
Ivica Olić igrao je za bundesligašku momčad do 67. minute, kada ga je zamijenio Peruanac Guerrero, dok je Vedran Ćorluka za goste igrao na desnom boku do 70. minute, kada ga je zamijenio Nigerijac s engleskom putovnicom Nedum Onuoha.
Podsjećamo, obje momčadi će novu sezonu započeti s novim trenerima. Nizozemca Huuba Stevensa je na klupi HSV-a zamijenio njegov sunarodnjak Martin Jol, a umjesto Šveđanina Sven-Gorana Erikssona klupu Manchester Cityja preuzeo je Velšanin Mark Hughes.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare