To je to što me zanima!

'Olić je čudo, ali neka se sada i on meni malo divi kako igram'

Bit će teško, s gostovanja kod Bayerna i jedan bod bio bi uspjeh. Nama nedostaje Subotić, no i njima nedostaje nekoliko igrača, rekao je Ivan Perišić uoči Bayerna
Vidi originalni članak

Ivan Perišić jedan je od mladih igrača od kojih se očekuje da u budućnosti nosi igru hrvatske reprezentacije. Izbornik Slaven Bilić mu vjeruje, tako da je Perišić  u najužem krugu kandidata za svaku utakmicu. Protiv Turaka nije bio u prvom planu, ušao je tek pred kraj uzvrata u Zagrebu, no to nimalo nije pomutilo njegovu radost zbog konačne pobjede i plasmana na Euro. 

- Najvažnije je da smo se mi plasirali na Euro, a tko igra više, tko manje, to je manje važno. Sigurno da bih volio igrati više, no tako vjerojatno razmišlja i svaki od nas, to je prirodno - kaže Perišić i dodaje:

- Najbitnije je da sam u krugu kandidata, da igram dobro, i da ću sljedećeg ljeta otići na svoje prvo veliko natjecanje. 

Reprezentativci i stožer proslavili su plasman na Euro u baru poslovnog centra Kvaternik Plaza, gdje su ih zabavljali tamburaši i Toni Cetinski. Nakon toga su se razišli svatko na svoju stranu. Ivan Perišić pohitao je u Dortmund, jer ga već u subotu čeka gostovanje u Münchenu kod Bayerna. 

- Bit će teško, s gostovanja kod Bayerna i jedan bod bio bi uspjeh. Nama nedostaje Subotić, no i njima nedostaje nekoliko standardnih igrača, tako da bi bodovi mogli otići i na jednu i na drugu stranu. Bit će to otvorena utakmica u kojoj ni naša pobjeda nije nemoguća - nada se Perišić, koji će  trenera Jürgena Kloppa morati upozoriti i na dobru formu Ivice Olića. 

- Ola je čudo, divio sam se s koliko je lakoće prolazio tursku obranu, nadam se da će u subotu on gledati kako ja prolazim obranu Bayerna - nasmijao se Perišić. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • mario-0704 18.11.2011.

    pa vi niste normalni,ili možda niste gledali utakmicu protiv turske kad njega nije bilo a zamjena mu je bio čorluka kojem to ni nije najbolja pozicija, mali se previše umislio, on je prosječan igarać i nema kvalitetu za reprezentaciju niti će ikad imat

  • Iveq 18.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Scholes18 18.11.2011.

    SVaki put kad uđe vidi se na njemu da je zeljan igre, trebo bi imat duzu minutazu, to je sigurno e

Komentiraj...
Vidi sve komentare