To je to što me zanima!

Olić s dva gola u tri minute odveo HSV u 2. kolo kupa

Napadač hrvatske reprezentacije Ivica Olić još je jednom potvrdio odličnu formu. U 1. kolu kupa Njemačke postigao je dva gola u tri minute
Vidi originalni članak

Iako se očekivalo da će HSV lakoćom proći 1. kolo njemačkog kupa kod novog člana njemačke druge lige Ingolstadta, Olićeva momčad imala je, pogotovo u prvom dijelu, podosta problema.
Ingtolstadt je na domaćem terenu bio vrlo motiviran i propisno namučio renomiranijeg protivnika. Nakon greške u obrani HSV-a, domaćin je u 33. minuti poveo golom Demira, a prolaz u 2. kolo u Hamburgu mogu zahvaliti isključivo našem reprezentativcu.
On je prvi gol, za 1-1, postigao u 51. minuti, nakon "odbijanaca", a samo tri minute kasnije prebacio je protivničkog vratara i doveo HSV u vodstvo 2-1.
Nakon toga HSV je igrao puno opuštenije, a Olić odličnom izvedbom potvrdio kako je, nakon odlaska Van der Vaarta, postao prva zvijezda HSV-a. Konačnih 3-1 postavio je Guerrero u 90. minuti.
Mladen Petrić nastupio je u pobjedi Borussije Dortmund kod RW Essena (3-1), no nije se upisao među strijelce. Bivši reprezentativac Jurica Vranješ postigao je jedan gol u pobjedi Werdera kod Eintracht Nordhorna 9-3.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zorrooooooo 10.08.2008.

    http://www.youtube.com/watch?v=MhFM56MZrgk Olic http://www.youtube.com/watch?v=zk98Md1DTYI Vranjes

Komentiraj...
Vidi sve komentare