To je to što me zanima!

Olić se predstavio igračima: Ja sam vaš novi trener, Ivica Olić...

Legendarni Ola je na klupi ruske momčadi zamijenio Viktora Gončarenka koji mu je sedam kola do kraja prvenstva ostavio momčad na petom mjestu ruske Premier lige
Vidi originalni članak

Ivica Olić (41) vratio se u moskovski CSKA nakon nešto više od 14 godina, ali ovog puta u ulozi u glavnog trenera. Bivšem napadaču 'vatrenih' ovo će biti prvi samostalni posao na klupi nekog kluba nakon što je posljednje tri i pol godine bio pomoćnik Zlatka Dalića u hrvatskoj reprezentaciji s kojom je na SP-u u Rusiji 2018. osvojio povijesno srebro!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Legendarni Ola je na klupi ruske momčadi zamijenio Viktora Gončarenka koji mu je sedam kola do kraja prvenstva ostavio momčad na petom mjestu ruske Premier lige, a na bivšem Dalićevom pomoćniku je popraviti atmosferu u svlačionicu i, naravno, stanje na tablici. Predsjednik kluba Jevgenij Giner nema nikakve sumnje da će to i uspjeti.

VELIKI IZAZOV Ivica Olić preuzima CSKA, Dalić uoči početka kvalifikacija za SP ostaje bez prvog pomoćnika?

- Drago mi je što mogu pozdraviti Ivicu Olića u ulozi trenera. Rekao je da će se vratiti u klub i održao je svoje obećanje. Shvaćamo da dosad nije samostalno obavljao trenerski posao, ali smo odvagali rizike prije nego smo donijeli odluku. Uvjereni smo da ćemo njegovim imenovanjem na trenersku dužnost popraviti svoju poziciju na ljestvici i nastaviti razvoj momčadi - rekao je predsjednik kluba i dodao da će Ola imati podršku svih, od kluba do navijača:

- Siguran sam da će toplo pozdraviti njegov povratak. Kao igrač je osvojio mnogo trofeja i nadamo se da će kao trener povećati svoje uspjehe.''

Olić je status legende u CSKA zaslužio osvajanjem tri naslova prvaka Rusije (2003., 2005., 2006.), dva Kupa (2005., 2006.), te Kupa Uefe 2005. godine u periodu od ljeta 2003. do zime 2007. U 116 utakmica za ruski klub je zabio 44 gola.

SLUŽBENO CSKA objavio: Olić je naš novi trener! Dobrodošao kući, Ivice

Ivica Olić se nakon službene potvrde o preuzimanju ruske momčadi uputio na trening gdje se svojim igračima predstavio na tečnom ruskom jeziku.

Najbolji igrač moskovskog CSKA Nikola Vlašić nije bio prisutan budući da se uputio na reprezentativno okupljanje uoči kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo, no ne sumnjamo kako će upravo jedan drugome biti ogromna podrška u nastavku njihovih karijera.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 24.03.2021.

    Sretno mešre

  • Exterminator 23.03.2021.

    Vidi se da ga trema pojela ..ali nikome nije lako biti prvi puta trener , sretno Ola

  • Trottur 23.03.2021.

    Bravo Ola

Komentiraj...
Vidi sve komentare