Obavijesti

Sport

Komentari 28

CSKA objavio: Olić je naš novi trener! Dobrodošao kući, Ivice

CSKA objavio: Olić je naš novi trener! Dobrodošao kući, Ivice

Ivica će danas početi raditi, upoznat će momčad i voditi prvi trening. 'Održao je obećanje da će se vratiti u klub. Siguran sam da će ga i navijači toplo dočekati', rekao je predsjednik CSKA Jevgenij Giner

VIDEO

CSKA i Ivica Olić (41) dogovorili su se i hrvatski stručnjak naš je novi trener.

VIDEO: Olićev dolazak u kamp na prvi trening

Pokretanje videa...

Olić došao u CSKA 00:16

Objavio je to moskovski velikan u utorak u 11 sati. Kao što smo najavili prošli tjedan, Olić je pristao samostalnu trenersku karijeru početi u klubu u kojem je uživao tri i pol godine kao igrač i osvojio, među ostalim, Kup Uefe. Nažalost, na uštrb reprezentacije, gdje ostavlja upražnjeno mjesto prvog pomoćnika.

"Ivica će danas početi raditi, upoznat će momčad i voditi prvi trening", otkrio je klub i nastavio:

"Olić je poznat u Rusiji po igrama za crveno-plave, od 2003. do 2006. odigrao je 116 utakmica za CSKA i zabio 44 gola. Kao igrač osvojio je tri naslova prvaka, dva puta ruski Kup, dvaput Superkup i jednom Kup Uefe. Želimo mu sreću kao treneru."

Uz zaključak:

"Dobrodošao kući!"

Nisu naveli na koliko su potpisali ugovor, a ruski mediji nagađaju da je do ljeta 2022.

Oliću je to početak samostalne trenerske karijere, nakon što je briljantnu igračku proveo u Marsoniji, Zagrebu, Dinamu, CSKA, HSV-u, Bayernu, Wolfsburgu i Münchenu 1860.

Što se reprezentacije tiče, pak, Zlatko Dalić zasad neće dodavati nikoga u stručni stožer. Nedostajat će mu Ola, definitivno, ali u lov na Svjetsko prvenstvo u Kataru morat će bez njega. A do Eura stigne popuniti stožer nekim drugim stručnjakom.

- Drago mi je da mogu iskazati dobrodošlicu Ivici Oliću, koji je održao obećanje da će se jednoga dana vratiti u klub - rekao je predsjednik CSKA Jevgenij Giner i nastavio:

- Znamo da nije radio samostalno i prije odluke odvagali smo sve rizike. Vjerujemo da će nam ovaj korak pomoći da se izvučemo iz turbulentne situacije i nastavimo napredak momčadi. Ivica ima našu punu podršku i siguran sam da će ga i navijači toplo dočekati. Donio nam je mnogo trofeja kao igrač, nadamo se da će ih kao trener donijeti još više.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu