To je to što me zanima!

Olić u nadoknadi zabio za slavlje nad Manchesterom!

U svom je stilu dojurio u kazneni prostor i prije Evre uzeo loptu, pretrčao Ferdinanda, a potom zabio preciznim udarcem u donji desni kut
Vidi originalni članak

Ivica Olić ponovno je junak u Münchenu! Olić je u sudačkoj nadoknadi zabio za 2-1 i pobjedu Bayerna nad velikim Manchester Unitedom u četvrtfinalu Lige prvaka! U svom je stilu dojurio u kazneni prostor i prije Evre uzeo loptu, pretrčao Ferdinanda kao da ga nema, a potom preciznim udarcem u donji desni kut svladao Van der Sara.
I Danijel Pranjić, drugi hrvatski reprezentativac u dresu Bayerna, igrao je od početka, no za razliku od Olića koji je odigrao cijelu utakmicu, Pranjić je izašao iz igre u 89. minuti. Pranjić je igrao na zadnjem veznom u paru s Bommelom i dobro je odradio svoj posao, a u 33. minuti isprobao je udarac s 30-ak metara i pritom namučio Van der Sara.
Manchester United je bolje otvorio utakmicu i već je u drugoj minuti imao prednost. Nakon slobodnog udarca, na par metara od gola sam je ostao Rooney koji je lako zabio. Demichelis ga je čuvao, no nije imao sreće s obzirom da se poskliznuo. Prvu odličnu priliku imao je Olić u 27. minuti, no sa svega pet metara promašio je loptu. Rooney je mogao prelomiti utakmicu u 38., došao je sam pred Butta no pucao je ravno u njega.
U drugom poluvremenu Uniteda kao da nije bilo, orijentirali su se na čuvanje vodstva i uslijedio je potpuni krah. Ola je bio najopasniji igrač na terenu i dvije prilike mu je obranio Nizozemac na vratima Uniteda.  U 77. minuti Ribery je iz 'slobodnjaka' pogodio Rooneya koji je preusmjerio loptu u gol, a onda je na scenu stupio junak večeri, već puno puta spomenuti hrvatski reprezentativac Ivica Olić. Opet je spasio Louisa van Gaala!
Inače, pred sam kraj susreta ozljedio se Rooney koji je poprilično šepao i tek se treba vidjeti težina ozljede. Bayern je tako ostvario solidnu prednost uoči uzvrata na Old Traffordu za tjedan dana i demantirao 'stručnjake' koji nisu davali nikakve šanse Bayernu.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • hogarko 30.03.2010.

    Čekam uzvrat,a onda punim plućima Oliću leeeeeeeeeegeeeeeeeeeeeeendo.

  • zizy08 30.03.2010.

    hehe...olić je došao ko vlak...... p.s. nije rooniju otišlo koljeno, krivo je stal, vidlo se na ponovljenoj snimci...

  • hogarko 30.03.2010.

    Hrvatski Mesi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare