To je to što me zanima!

Olić zabio, Rakitić igrao, R. Kovač propustio debakl

Ivica Olić zabio je u sudačkoj nadoknadi za bod HSV-a na gostovanju kod Karlsruhea. Rakitić se vratio nakon suspenzije i odigrao 75 minuta
Vidi originalni članak

Vrijeme je polako istjecalo i činilo se da će HSV kući bez bodova. Karlsruhe je vodio golom Timma iz 46. minute, no Hamburg je, zahvaljujući Ivici Oliću, ipak uzeo bod. Već je počela sudačka nadoknada kada je Olić 'rasparao' mrežu domaćina i HSV se s ovoga gostovanja ipak vraća neporažen.
Nakon 'grešnog tjedna' Ivan Rakitić je ponovno u pogonu. U prvih 11 u pobjedi nad Nurnbergom bio je naš Rakitić, ali i preostala dva 'kažnjenika', Krstajić i Jones. Schalkeu su pobjedu donijeli gol Asamoaha i autogol Engelhardta, a Rakitić je s travnjaka izašao u 75. minuti. Umjesto njega ušao je Zlatan Bajramović, jedan od najglasnijih u pružanju potpore tijekom 'narodnjačkog izgreda'.
Osim Werdera, u ovom je kolu Bundeslige uvjerljiv bio i Wolfsburg. Obrana koja je primila četiri gola je ona Borussije iz Dortmunda, čiji je dio inače i Robert Kovač. Na nesreću Borussije, ovoga puta nije igrao. Zato je igrao Mladen Petrić, i to svih 90 minuta. Nije pomoglo, žuto-crni su na koljenima bili već nakon 11 minuta...
Bayern opet nije uspio pobjediti. Na gostovanju u Berlinu Bavarci nisu uspjeli probiti obranu Herthe. Cijelu utakmicu, tijekom koje je lopta 67% vremena bila u Bayernovu posjedu, odigrao je naš Josip Šimunić. Bayern je 19 puta pucao po golu, a junak je Jaroslav Drobny, golman berlinske momčadi.
Aktualni prvak Stuttgart izgubio je u završnici u Bielefieldu. Za Arminiju još uvijek ne igra Andre Mijatović, ali tu su Kamper i Wichniarek, strijelci golova vrijednih tri boda. Stuttgar je igrao, Arminia zabijala. Čak 64% vremena je lopta bila u posjedu gostiju, ali nisu bili konkretni.

BUNDESLIGA, 17. kolo:
Arminia - Stuttgart 2-0 (Kamper '79, Wichniarek '90)
Hertha - Bayern 0-0
Karlsruhe - HSV 1-1 (Timm '46 / Olić '90)
Schalke - Nurnberg 2-1 (Asamoah '14, Engelhardt '35 / Charisteas '54)
Werder - Leverkusen 5-2 (Klasnić '30, '63, Diego '50, Fritz '57, Rosenberg '69 / Barnetta '7, Kiessling '76)
Wolfsburg - Borussia 4-0 (Schafer '8, Costa '11, Gentner '60, Džeko '78)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare