To je to što me zanima!

Olić: Žao mi je HSV-a, mislim da će jako teško ostati u ligi

Ostala su još tri kola i nadam se da mogu izbjeći ispadanja. Ponosan sam što me navijači HSV-a nisu zaboravili i što su uzvikivali moje ime, rekao je Ivica Olić
Vidi originalni članak

HSV je jedini klub koji je igrao sve sezone u Bundesligi od formiranja lige davne 1963., a sada je vrlo blizu ispadanja. Prema drugoj ligi u subotu ga je pogurao Ivica Olić koji je u pobjedi svog Wolfsburga nad HSV-om (3-1) zabio gol i asistirao. Želi li momčad HSV-a za koju igraju naši igrači Milan Badelj i Ivo Iličević, ostati u ligi u preostala tri kola mora stići Stuttgart koji mu bježi četiri boda. No Olić, koji je u HSV-u proveo dvije sezone, se ne bi kladio na takav rasplet. 

- Žao mi je što je HSV u ovakvoj situaciji. Mislim da će jako teško ostati u ligi. No, ostala su još tri kola i nadam se da mogu izbjeći ispadanja. Ponosan sam što me navijači HSV-a nisu zaboravili i što su uzvikivali moje ime - rekao je Olić.

S druge strane, Wolfsburgu ide vrlo dobro. Vukovi se nadaju kiksu Bayera kako bi mogli ugrabiti četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

- Stvari izgledaju jako dobro, igramo dobar nogomet. Na početku sezone je bilo poteškoća s realizacijom, ali se u posljednjih nekoliko utakmica sve otvorilo. Igramo napadački, bez obzira tko bio na drugoj strani - rekao je Olić.

Dodajmo i da Wolfsburg nudi Oliću novi, dvogodišnji ugovor, ali da hrvatski napadač još ništa nije potpisao.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • strmi007 21.04.2014.

    nikad nije kasno

  • Šibenik21 21.04.2014.

    Ma Ola je legenda,trči i igra kao da mu je 20 godina.Bit će nam bitan za SP.

  • sluggard 21.04.2014.

    "Želi li momčad HSV-a za koju igra naš reprezentativac Milan Badelj ostati u ligi u preostala tri kola mora stići Stuttgart koji mu bježi četiri boda. " znate , igra i jos jedan nas igrac u hsv-u.. i ne mora stici stuttgart , ako ostanu 16. idu u doigravanje gdje ce igrati protiv treceplasirane ekipe iz 2. bundeslige

Komentiraj...
Vidi sve komentare