To je to što me zanima!

Olićev oproštaj: Želio bih dati još koji gol i zahvaliti

Preostale su mi još dvije utakmice u dresu HSV-a. Protiv Kölna želim opet zabiti i zahvaliti prekrasnoj publici na svemu što mi je pružila, rekao je Olić
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić najavio je oproštaj od navijača HSV-a u subotnjoj utakmici protiv Kölna. Bit će to njegov posljednji nastup na Nordbank Areni, a Ivica očekuje da će se oprostiti novim golovima.
- Preostale su mi još dvije utakmice u dresu HSV-a. Protiv Kölna želim opet zabiti i zahvaliti prekrasnoj publici na svemu što mi je pružila. Nakon toga moramo spasiti sezonu i osigurati nastup u Kupu Uefe- najavio je Olić borbu za boje HSV-a do posljednje minute. Nema sumnje da će hamburški navijači nagraditi za lojalnost koju je pokazao u dvije sezone provedene u Hamburgu. Očekuje se da će ga trener Martin Jol izvaditi iz igre u posljednjim minutama, kako bi dobio ovacije 48. 000 ljudi.
Olić je ove sezone zabio devet golova u Bundesligi i ukupno 24 u svim natjecanjima. Od sljedeće sezone igrat će u Bayern Münchenu, gdje odlazi kao slobodan igrač.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • vlaka 14.05.2009.

    ti si legenda svi bi se nogometaši trebali ugledat na tebe

  • da reknem 14.05.2009.

    ola legenda!

  • fnatic_zg 14.05.2009.

    Steta samo sto je otisao u Bayern a ne u neku jacu ligu poput spanjolske ili premiershipa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare