To je to što me zanima!

Olimpijska baklja u rukama bivšeg uživatelja steroida

Međunarodni olimpijski odbor nema ništa protiv da olimpijsku baklju nosi Arnold Schwarzenegger, koji je priznao da je u karijeri koristio steroide...
Vidi originalni članak

Arnold Schwarzenegger, kalifornijski guverner, nekoć bodybuilder i proslavljeni holivudski glumac nosit će olimpijsku baklju, iako je i sam priznao da je tijekom karijere uzimao steroide. U vremenu u kojem se Međunarodni olimpijski odbor na sve način bori protiv dopinga i uzimanja nedozvoljenih sredstava, olimpijska baklja bit će u rukama čovjeka koji je sportsku karijeru gradio na onome protiv čega se čitavi sportski svijet danas bori. Schwarzenegger je priznao da je koristio steroide, no u njegovo vrijeme oni nisu bili zabranjeni. Glasnogovornik IOC-a, Marka Adams tvrdi da ne zna detalje Schwarzeneggerove prošlosti, no da je to bilo prije nekih 20, 30 godina.
- Mislim da to nije problem. Moramo prihvatiti da su pojedinci već odslužili svoju kaznu, a samim time što su priznali, znači da su prihvatili i proces rehabilitacije. Schwarzenegger je danas poštovani guverner Kalifornije i moramo biti počašćeni što će nositi olimpijski plamen - rekao je Adams.
Schwarzenegger će olimpijsku baklju na dan otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru 12. veljače predati jednom od najvećih britanskih atletičara svih vremena, Sebastianu Coeu, zlatnom na 1500 metara sa OI 1980. i 1984. godine.
 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Siljota 11.02.2010.

    \"ZG-KAJ\" ajd da baš vidim te slike od tvojeg dragog. Na prvoj slici je Schwarcenegger kad je bio Mr. Olympie, 130 kg, na 186 cm visine. Znaš ti koliko je morao trenirat da postane ovakav? A tvoj dragi trenira sa ab-tronicom doma u fotelji, hahaha. Pa ja ću puknut od smijeha

  • HBCRO 11.02.2010.

    A kaj su Kanađani tak očajni da nemaju nekoga svoga da nosi tu baklju?

  • ZG-KAJ-ROKMIR 11.02.2010.

    hahaha, čuj kaj sam gore napisala...stereoide...ja ču se pokidat od smijeha

Komentiraj...
Vidi sve komentare