To je to što me zanima!

Lindberg zabio 9 golova, Danci uz puno sreće sredili Njemačku

Očajno i neefikasno prvo poluvrijeme, a onda "turbo gas" u drugom! Prvi dio dobila je Njemačka 9-8, ali na kraju su slavili Danci koji su zabili nevjerojatnih 18 golova igrajući u napadu bez golmana...
Vidi originalni članak

Najstariji igrač na terenu, 36-godišnji Hans Lindberg zabio je Nijemcima devet golova (sedmerci 4/4) i bacio ih daleko od borbe za medalje. Čini se da aktualni europski prvaci neće igrati polufinale, dok su olimpijski pobjednici sad vrlo blizu ulaska u borbu za odličja.

Prvo poluvrijeme Njemačke i Danske bilo je jedno od najlošijih na prvenstvu, kao da igraju "tko će manje". Odlični su bili golmani Landin i Wolff. A onda je krenula jurnjava u nastavku - Danska je u drugom poluvremenu zabila nevjerojatnih 18 golova jednoj od najboljih obrana na prvenstvu (u prvom dijelu dali su samo osam!) i na kraju su sretno iščupali pobjedu 26-25.

Kod Nijemaca najbolji dvometraš Kuhn sa šest golova, ali neprepoznatljiv Gensheimer koji je zabio samo jedan gol. Mikkel Hansen bio je na nuli nakon prvog dijela, promašio je svih pet lopti, ali u drugom je ubacio u višu brzinu i zabio pet golova bez promašaja.

Dancima preostaje još samo utakmica s Makedoncima i pobijede li sigurno idu u borbu za medalje, dok Nijemce u igri drži još samo teorija... Njihov izbornik Prokop po velikim je pritiskom, na ovom prvenstvu aktualni europski prvaci igraju neprepoznatljivo.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • rođo101 21.01.2018.

    pa kakvi ono amateri rade na kamerama,ljudi idu u napad a on luta negdje po mreži iza gola,pa koja je ono sramota i bruka.

  • rođo101 21.01.2018.

    nijemcima ni lagani poguranac hrvatskih sudaca nije mogao pomoć

  • karton 21.01.2018.

    Vidjelo se da Njemacka nije vise kao prije, isto kao ni Francuska. Veliki igraci su otisli u mirovinu, zamjene su dosta slabije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare