To je to što me zanima!

Oliver Kahn Schumacheru: Nisi se uopće trebao vratiti

Jedan 'penzić' prigovara drugome. Tako bi se ukratko mogao opisati prigovor Olivera Khana sunarodnjaku Schumacheru zbog povratka u F1
Vidi originalni članak

Umirovljeni bivši golman Bayern Münchena i njemačke nogometne reprezentacije Oliver Kahn (40) kritizirao je svog sunarodnjaka i sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 Michaela Schumachera (41). Kahn smatra da je Schumacher pogriješio što se vratio u Formulu 1.
- Morate naći načina i sve pustiti, jer vas inače može uništiti. Zaželio bih mu da se s vremenom okrene drugom životu koji ga čeka već dulje vremena - rekao je Kahn.
Schumacher se ove sezone odlučio vratiti u svijet Formule 1 nakon tri godine provedene u mirovini, a na prve tri utrke sezone je u svojoj novoj momčadi, Mercedes GP-u, osvojio tek devet bodova.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • JAX 12.04.2010.

    bogami, slažem se s njime!

  • ecolozzi 12.04.2010.

    Pa valjda on najbolje zna kako se osjeća, ima sasvim solidna vremena tj. vrhunska, ali svi očekuju da on mora pobjeđivati što je pogrešno.

  • Horned Reaper 12.04.2010.

    Pa nije istina Schummi je legenda i takav če ostati ...I Jordan se vraćao zato jer ljudi jednostavno uživahz u tom sportu kojim se bave

Komentiraj...
Vidi sve komentare