To je to što me zanima!

Oliver Kahn stigao u Hrvatsku! Održao predavanje trenerima

Legendarni golman "elfa", europski prvak s Njemačkom i zaštitno lice Bayerna stigao je u Sesvete i održao predavanje nogometnim trenerima i trenerima golmana. Rado se fotografirao s obožavateljima
Vidi originalni članak

U dva dana, dvije svjetske nogometne veličine došle su u Hrvatsku. Nakon Roberta Baggia, koji je u četvrtak bio u Opatiji, u petak je u Sesvete došao legendarni golman Bayerna i njemačke reprezentacije Oliver Kahn (49).

Povod za njegov dolazak bila je Međunarodna konferencija nogometnih trenera i trenera golmana koja se četvrtu godinu održava na području Zagreba. Organizirala ju je Nogometna akademija HNS-a.

Stotinjak polaznika konferencije, među kojima su treneri golmana iz većine hrvatskih klubova, došli su u Sesvete kako bi naučili nove stvari od iskusnih gostiju. Konferencija se održala od 5. do 7. lipnja.

Kahnovo predavanje okupljeni su pažljivo slušali, a nakon službenog dijela nije mu bilo teško podijeliti autograme brojnim zainteresiranim polaznicima i gostima te fotografirati se s njima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • realovac90 07.06.2019.

    Jens Musterman

  • 07.06.2019.

    Sjecam se kad je Kahn istukao Stoickova

Komentiraj...
Vidi sve komentare