To je to što me zanima!

Olmo: Igramo protiv Hrvatske, svira 'Moja domovina', a ja se sav naježim. Uh, toliko emocija

Bjelica je jako bitan trener u mojoj karijeri. Puno mi je pomogao, puno sam naučio s njime i redovito se čujem s njime, kaže Olmo i dodaje: "Kad smo zabili Hrvatskoj, nisam slavio"
Vidi originalni članak

Toliko je emocija bilo u meni. Jedna od najljepših utakmica u karijeri. Zamisli, izlazim na zagrijavanje, a na zvučniku ide "Moja domovina". Sav sam se naježio u tom trenutku. Kada smo zabili gol, nisam mogao slaviti. Dinamo i Hrvatska postali su dio mene i uvijek će biti tako, rekao je Dani Olmo u razgovoru za Germanijak prisjećajući se, između ostalog, i osmine finala Europskog prvenstva.

Olmo je tada sa svojom domovinom prvi put zaigrao protiv svoje druge domovine, uoči utakmice na društvenim je mrežama podijelio fotografiju na kojoj drži dresove Hrvatske i Dinama. Možda je otišao dalje, ali ne zaboravlja ništa...

- Čujem se i dalje Gojakom, Livijem, nekim prijateljima iz Zagreba koji nisu u nogometu. Također, i s Bjelicom i drago mi je da ga ide s Osijekom. Naravno, nije mi drago kada se tuče s Dinamom jer bih htio da Dinamo uvijek dobije. No, Bjelica je jako bitan trener u mojoj karijeri. Puno mi je pomogao, puno sam naučio s njime - uvjerava Olmo koji zasad uživa u Leipzigu makar rezultati nisu na razini prošle sezone.

- Djeluje mi kao da smo na dobrom putu. Stigao je novi trener, donio je novu energiju i čini mi se kako bismo nakon pauze mogli biti puno bolji.  Bundesliga je jedna od najjačih liga na svijetu. Konkurencija u momčadi je jaka i tjera te da budeš sto posto unutra na svakom treningu i utakmici. I ta atmosfera je sjajna. To je ono što mi je nedostajalo u Hrvatskoj. Kada smo igrali Europu, navijači su bili sjajni ali onda dođe HNL i skupi ih se jako mali broj. Valjda će s novim stadionom doći i ta atmosfera koja nedostaje Dinamu”.

Grad?

- Lijep je život ovdje. Grad je lijep, ljudi su ljubazni. Zaista imaš sve uvjete za jedan miran i kvalitetan život. U Leipzigu sam dobio upravo ono što sam tražio. Bilo mi je bitno pametno odabrati zbog mog kontinuiteta u reprezentaciji Španjolske. Znate da sam debitirao još kada sam igrao u Dinamu i trebao sam nastaviti igrati zbog Eura. Ovdje sam sve to dobio i zaista sam sretan sa svime.

Hoće li Dani uskoro napustiti Leipzig?

- Znam da vas to zanima, ali ne bih o tome. Igrač sam Leipziga, imam ugovor i lijepo mi je ovdje. Vidjet ćemo što nosi budućnost.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • balkanac brda 02.01.2022.

    ovi feminizirani purgeri se u svakom članku hvataju Hajduka

  • nokia1 02.01.2022.

    Od kako je otisao iz dinama propao je skroz, prosecan igrac, nista vise.

  • Čeljo Brtika 01.01.2022.

    Opet Olmo. Olmo ovo, Olmo ono. Ne bi da je naš... 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare